Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

TORY BURCH

Tory Burch er et amerikansk livsstilsmerke som ble grunnlagt av formannen, direktøren og den kreative sjefen Tory Burch. Det er altså snakk om en særdeles driftig kvinne med et utrolig pågangsmot som står bak merket, noe som merkes i designene – for i kolleksjonene hennes finner du alt fra klær, sko, vesker, tilbehør og ting til hjemmet samt parfyme.

Firmaet ble grunnlagt i 2004, og Burch startet med en liten butikk på Elizabeth Street på Manhattan. Merkets klassiske og bohemske estetikk var populært helt fra begynnelsen, og firmaet vokste til å bli en internasjonal forretning med mer enn 200 butikker på tvers av Nord-Amerika, Europa, Mellom-Østen, Latin-Amerika og Asia.


Innovasjon og sosialt ansvar


Tory Burch er Tory Burch. Med det menes det at alt det som designes og produseres er et direkte resultat av hennes personlige stil og følelser. Det er alltid fokus på innovasjon, i tillegg til en vektlegging av sosialt ansvar. Derfor går merket også etter prinsippet «less is more» med færre produkter og mer integritet. Utvalget er uansett stort, og du kan finne farger, trykk og eklektiske detaljer i utvalget som blant annet byr på luksusklær og luksustilbehør i form av sko, vesker, klokker og mye annet.


Nå også innenfor sport


Tory Burch henvender seg til de som elsker bohemglamour. Luksusmerket blir konstant inspirert av Torys foreldre som er et avslappet og tilbakelent chict par. Klesmerkets design blir også påvirket av dagligdagen i New York, siden det er her Burch bor. The Big Apple gir henne pågangsmot og energi, og inspirasjonen kommer ofte overveldende ned over henne med energi og kraft. Merket utvikler og utvider seg konstant, og for nylig har det tilføyd Tory Sport til utvalget. Disse klærne er inspirert av sportsutøvernes nåde og styrke, noe som tydelig kan ses i det høyteknologiske og funksjonelle materiale som danner grunnlaget for sportslinjen. Klærne har et preg av retro, og har alltid klassiske, polerte former med myke linjer som konstant følger tidens og brukens nødvendige røde tråd.

A-line-skjørtene og tunikaene er designet med et feminint og blomstrete utseende, mens tomboy-stilen kan ses i de plisserte buksene, blazerne og trenchcoatene med belter. De lange elegante kjolene i kolleksjonen hyller den moderne tilbakelente stilen som kvinner i dag kombinerer med alt fra fine ankelstøvler til sportslige sneakers. Kolleksjonen er dessuten dominert av et samspill mellom svart og hvitt, men du kan også finne farger som dyp bourgogne, khaki, navy og elfenben i sortimentet.

Fjern alle filter

Tory Burch

Side 1 Av 12

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.