Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

TRETORN

Tretorn har tatt utfordringen med å designe gummistøvler, regnjakker og støvler som takler det harde skandinaviske klimaet, uten å gå på bekostning av stil og komfort. Det tidløse designet passer både til urbant bruk og til bruk ute i naturen. Dette er støvlene som kan brukes til det meste, enten du kombinerer dem med et elegant skjørt eller du skal vasse ut i fjorden for å få tak i båten din. Produktene er utviklet med fokus på både funksjonalitet og et stilig design. Merket ble grunnlagt i 1896 og har over hundre år med erfaring bak seg. Det resulterer i førsteklasses kvalitet og et uslåelig design.


Lang historie og tradisjon


Tretorn ble stiftet i Sverige for over hundre år siden, men i dag finner du produktene deres verden over. Du kan føle deg trygg på at du kjøper gummistøvler, regnjakker og støvler som takler flittig hverdagsbruk og et værhardt klima, selv om du også kan se støvlene på urbane trendsettere nedover i Europa. Det er imidlertid ikke bare regntøy dette merket er kjent for. Tretorn har også en lang historie innenfor tennis og sport, og de produserte sine første sneakers i 1896. Deretter begynte de å produsere tennisballer som ble populære verden over i 1902. Gummistøvelen som vi kjenner til i dag ble til i 1903. Produktet ble ikke bare populært blant bønder, men støvelen ble også gjort tilgjengelig for vanlige kunder. Merket har all grunn til å være stolte over sine prestasjoner, enten det dreier seg om gummistøvler eller tennissko.


Starten på en ny tid


Tretorn feiret 125 år i 2016, og fødselsdagen satte i gang en stor endring hos bedriften. De bestemte seg for at det var på tide å ta ansvar for miljøet og startet Eco Essentials Initiative. Dette prosjektet har som mål å forbruke jordens begrensede ressurser på en mer innovativ måte. Det aller første prosjektet ble en regnjakke som produseres i samarbeid med svenske Naturkompaniet. Regnjakken ble laget av restmaterialer, og målet var at ingenting skulle gå til spille. Regnjakkene var tilgjengelige i et svært begrenset antall. I 2018 lanserte de en helt unik og miljøvennlig tekstil som heter OCEAN-SHELL® laget av resirkulerte flasker fra havet utenfor Taiwan.


Regnklær for fashionistaer


Tretorn har regnjakker, gummistøvler og støvler for kvinner, menn og barn som garantert lysner opp en ellers grå regnværsdag. Produktene fås i ulike modeller og farger, og du kan kjøpe alt fra klassiske modeller til fargesterke varianter. Det gode utvalget gjør det enkelt å kombinere en sikker stil med full komfort, og du kan kle deg akkurat som ekte fashionistaer selv om det høljer ned. Høye gummistøvler ser skikkelig lekkert ut til ulltightser med et skjørt eller en kjole over, og de elegante regnkåpene kan brukes over ethvert antrekk. Chelsea boots passer ypperlig om du vil ha litt mer pyntede støvler til urbant bruk. Skal du vasse gjennom dype sølepytter, anbefales det imidlertid å kjøpe en ordentlig solid gummistøvel. Det elegante designet sørger imidlertid for at det meste av fottøyet kan enkelt tilpasses ethvert bruk, alt etter hvilket antrekk du har på deg.

Fjern alle filter

Tretorn

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.