Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

TRIUMPH

Det er viktig med god kvalitet helt innerst mot kroppen. Det spiller ingen rolle at du har kjøpt den mykeste og flotteste genseren hvis bh-en ikke sitter behagelig. Det hele er avhengig av hva man har på innerst mot huden, og nettopp derfor er Triumph et yndet undertøysmerke. Det fremragende merket Triumph ble stiftet i 1886 i Tyskland, og startet med å fremstille flotte korsetter. I dag er undertøysmerket verdenskjent for et stort sortiment av undertøy, badetøy, nattøy og mye mer. De er kjent for å designe undertøy som passer perfekt til enhver kvinnekropp, og etter 125 år i bransjen har Triumph opparbeidet seg en solid viten om hva kvinner innerst inne ønsker seg.


Fantastiske bh-er


Triumph produserer som sagt mange forskjellige stiler og modeller, men blant de mest kjente plaggene deres, bør den fantastiske minimizer bh-en «True Shape Sensation» og Amourette 300» nevnes. Med en minimizer bh får du en komfortabel bh som er usynlig under klærne dine, i tillegg til at den får barmen til å virke mindre. Den populære Amourette 300 fås både med og uten vattering i skålene, og har i over 20 år vært en favoritt blant de skandinaviske kvinnene. Her får du ikke bare god støtte, men også feminine blondeskåler. Med sin lidenskap for undertøy så fortsetter Triumph å vokse, og i dag har de butikker over hele verden.


Perfekte truser


Triumph har et stort utvalg av truser, og du finner helt sikkert noe som passer til både din stil og din kropp. Et par perfekte truser er en slags basis for antrekket ditt, og det er viktig at de er behagelige hele dagen, uten å stramme eller irritere. Du finner blant annet klassiske briefs og g-strenger, midis og minis, hipsters og mange andre. Hvis du trenger et par gode truser til treningen, så har de også det i sportskolleksjonen sin.


Komfortabelt og holdbart


Undertøyet fra Triumph kjennetegnes ved en lidenskap for sofistikerte produkter og en entusiasme for kvalitet og perfekt passform. De har et sortiment av undertøy, badetøy og nattøy, hvor alt sammen er produsert i fantastiske materialer, farger og stoff. Undertøysmerket vil ikke bare at designene skal være flotte og forførende, men også at de skal være komfortable til hverdagsbruk. Produktene er holdbare og har lang levetid. Det kan derfor alltid lønne seg å investere i noen lekre produkter fra Triumph, uansett om du leter etter praktisk hverdagsundertøy eller noe mer sensuelt.


Solid håndverk og innovative fremgangsmåter


Når du velger undertøy fra Triumph, så velger du samtidig komfort. Merket bruker nemlig sin ekspertise og vet hvordan de får tak i de lekreste materialene. Dessuten fremstilles kolleksjonene i en perfekt kombinasjon av solid håndverk og innovative fremgangsmåter, og kvinnenes behov er alltid i fokus. Det er en ujålete undertøysmote hvor alle kan være med – uansett alder og størrelse. Det er alt fra de små størrelsene, til undertøy som kan romme fyldige former. Det er også det populære shapewear som setter tingene på plass, slik at du kan bære silhuetten din med enda mer tilfredsstillelse. Det er også hverdags-look i myk bomull og de helt riktige kurvene, eller silkemodeller til de dagene hvor tilværelsen skal krydres litt ekstra. Med Triumph er alt designet og klart til deg, slik at du ikke behøver å bekymre deg om undertøyet ditt, men bare kan la deg rive med og nyte.

Alle produktene er nikkelfrie og medisinsk testet for å sikre at de ikke inneholder noen stoffer eller kjemikalier som kan være skadelige for huden.

Fjern alle filter

Triumph

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.