Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

TROFÉ

Trofé en svensk leverandør av hovedsakelig klassisk undertøy og nattøy som nattkjole og morgenkåpe, men har i de siste årene utvidet kolleksjonen til å også omfatte badedrakter og bikinier. De designer og lager produkter av særdeles høy kvalitet, og det svenske merket henvender seg hovedsakelig til kvinner som er over 30 år. De er dessuten kjente for den lekre passformen deres som er laget i størrelser som er romslige, og som gjør at de er utrolig komfortable å ha på seg. her er det ingenting som strammer unødvendig!

Trofé har store og flotte kolleksjoner som blant annet inneholder topper, sengetøy, nattkjoler, pyjamas, badedrakter, bikini, truse og fremfor alt bh. De har et stort utvalg av basic bh-er som alltid kan suppleres og kombineres med andre plagg, og utvalget er veldig stort slik at du alltid kan være sikker på at det finnes undertøy som passer perfekt til deg også, uansett hvilken passform du er ute etter. Badetøy og badekåpe er også områder Trofé har utviklet seg innenfor, og som er et område det svenske merket nå har blitt blant de førende på markedet, ikke minst når man ser på kombinasjonen av kvalitet og pris. Det er utrolig viktig med god kvalitet, spesielt når det gjelder klær som man har på seg helt inntil huden. Og det er nettopp her Trofé utmerker seg, for det finnes knapt et merke som lager mer komfortabelt og behagelig undertøy, badetøy og badekåper.


Lang erfaring


Og det er kanskje ikke så merkelig at Trofé er så gode til å lage undertøy som sitter som det skal, og som føles behagelig mot huden. For med en historie som strekker seg lenger tilbake enn 50 år, så har de lært hvordan en bh skal sitte. Med en ganske enkel design og rette linjer på plaggene som bh, truser, nattkjole og morgenkåpe, har de nå blitt populære langt utenfor Sveriges grenser, og flere og flere kvinner over hele verden får øynene opp for det svenske merket. Og det er ikke bare komforten som gjør at de er så etterspurte. Trofé er nemlig også kjent for de flotte fargene som oftest er holdt i nydelige basefarger ofte innenfor det maritime temaet. Det er med til at plaggene alltid føles friske, og gjør at man gleder seg til å ta de på seg. Men de er heller ikke redde for å skille seg ut med pastellfarger, spesielt ikke når det gjelder bikinier og badedrakter.


Perfekt passform og flotte farger


Trofé er kjent for fantastiske design med perfekt passform, noe som er en naturlig følge av at de tenker på kvalitet helt fra den første idéen på tegnebrettet til det ferdige produktet. Kvalitet gjennomsyrer hele produksjonen, noe som er den avgjørende faktoren for at de kan lage så gode kvalitetsprodukter. Plaggene er klassiske og kvinnelige som både skjuler og fremhever, og som ikke minst varer i sesong etter sesong. Undertøyet er kvinnens trofaste følgesvenn døgnet rundt - fra morgenkåpe til klassiske og komfortable topper som fungerer like bra på kontoret som i hagen. Fra koselige klær på kvelden til behagelige nattkjoler og pyjamas i løpet av natten. Og under alt dette ligger undertøyet deres, som ikke bare er stilig og behagelig, men også funksjonelt. Sortimentet inkluderer formingsprodukter, protese-bh, amme-bh, sports -bh, bh-er som blir usynlig under den tynne genseren og mer festlige bh-er med avtakbare skulderstropper man kan ha på seg under selskapskjolen. Utvalget er med andre ord, og her hos Miinto finner du et godt utvalg av lekre produkter fra Trofé.

Fjern alle filter

Trofé

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.