Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ULLA JOHNSON

For Ulla Johnson er mote personlig. Designeren er kjent for sine drømmende kolleksjoner med hyllevarer, og designene hennes har blitt fast inventar i mange kjendisers gardrober. Uansett om det er snakk om en kjole, bluse, bukse eller hvilke som helst andre klær, så har hvert eneste plagg blitt designet med store mengder lidenskap og kjærlighet.

Selv om hennes eteriske kjoler ofte figurerer på den røde løperen under alle de store moteoppvisningene, så har hun alltid anstrengt seg for å lage klær som har evnen til å være moteriktige i mye lengre tid enn kun i en sesong. Trender kommer og trender går, men god kvalitet og godt design består, synes å være mottoet hennes. Det er noe ikke bare den store tilhengerskaren hennes synes å være enig i, men også både henne selv og hele designteamet hennes. For Ulla Johnson designer ikke bare klær til alle andre moteinteresserte kvinner, men også til seg selv. De bruker klærne hver eneste dag, og vet derfor selv nøyaktig hva som skal til for at klærne ikke bare er holdbare, men også moteriktige i mange år.


Moteinteressert i tidlig alder


Som så mange andre talentfulle designere, så fikk Ulla Johnson også sansen for mote i ung alder. Som liten jente var hun mer eller mindre besatt av motemagasiner, og hun husker at hver gang hun var syk i første klasse, så fikk hun et eksemplar av Vogue av moren sin. Dette var ikke tilfeldig, for moren var også utrolig interessert i mote og tok alltid med seg klær av aller siste mote fra reiser rundt til verdens motemetropoler.


Mange forskjellige inspirasjonskilder og design


Ulla Johnson er en ivrig globetrotter som henter inspirasjon fra alle reisene sine rundt omkring i verden. Det er ingenting som er for lite eller for stort til å kunne fungere som inspirasjonskilde, og hun kan like gjerne finne kreativ kraft hjemme i leiligheten sin i New York som når hun ser på tekstiler i Peru eller besøker et av favorittgalleriene sine i Paris. Denne diversiteten når det gjelder inspirasjon, kommer også til uttrykk i klærne hennes. Det handler nemlig ikke om å designe klær som passer til én bestemt stil, men heller mange forskjellige. Selv sier Johnson at hun ikke har en bestemt stil eller uniform hun tar på seg hver eneste dag. Noen ganger elsker hun å ha en streng stil, og går med dressbukser, bluse, jakke og store briller. Andre dager føler hun seg mer feminin og romantisk, og kler seg i luftige sommerkjoler og sandaler. Det er ingen kvinner som er like, sier Ulla Johnson. Dessuten har vi ikke det på samme måten hver eneste dag. Derfor skal man ikke være redd for å skifte stil i ny og ne, og gjerne flere ganger om dagen. Her på Miinto kan du finne et godt og bredt utvalg fra denne designeren, og selv meske deg med mange forskjellige stiler og design.

Fjern alle filter

Ulla Johnson

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.