Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

UNISA

Hvis du er på utkikk etter moteriktige sko, sandaler eller pumps, så er dette spanske merket noe for deg. Unisa klarer nemlig å kombinere lekkert design med komfortabelt fottøy av høy kvalitet.

Unisa har laget fottøy til kvinner siden 70-tallet. Merket ble grunnlagt i Spania, og startet som en bedrift som eksporterte produkter til USA. Det tok heldigvis ikke lang tid før vi europeere også fikk nyte godt av de flotte skoene. Dette skjedde etter et møte mellom to forretningsmenn, Carlos Musso og Antonio Porta. De hadde begge lang erfaring innenfor skoproduksjon i Elda i Alicante, og området skulle snart bli selve hjørnestenen for Unisas produkter.


Sko, sandaler og pumps til enhver anledning


Noe som kjennetegner skoene fra Unisa er at det er noe for alle. Kolleksjonene og sortimentene er store, og det er noe for enhver garderobe og for enhver motebevisst kvinne. Her kan du både style opp og ned, slik at det passer til hvilken som helst anledning. Velg for eksempel et par sandaler til sommeren, som kan passe til stort sett alt fra en flott kjole til et par jeans. Hvis du heller vil ha et par pumps, så finner du utallige varianter i mange forskjellige delikate og flotte farger. Pumps fra Unisa kan selvfølgelig også brukes sammen med det meste, så det er egentlig bare din egen fantasi som setter grenser for hvordan du kan kombinere forskjellige elementer. Du blir uansett trendy og en desidert fashionista i sko fra det spanske merket.


Ideelle for oss i Norden


Komfort er noe av det aller viktigste i produksjonen av Unisa-sko. Det blir daglig jobbet for å gjøre skoene enda mer komfortable, lette og med en optimal passform. Likevel, komfort skal selvfølgelig heller ikke gå på kompromiss med god design og mote. Kort sagt, sko fra Unisa er en optimal kombinasjon av den nyeste teknologien og de nyeste trendene. Typisk blir det brukt lekre materialer som lær, skinn og gummi. Dessuten bruker Unisa også de såkalte TPU-sålene. Disse sålene er blant annet lettere, mer slitesterke og sklisikre enn andre såler, og fungerer ideelt til de nordiske værforholdene hvor det er en del vått vær.


Mote, kvalitet og komfort


Produktene fra Unisa er superklassiske, og det tidløse designet sikrer at du kan bruke alt fra sandaler, pumps, sko og støvler år etter år. Når du endelig får tak i et par fra dette spanske merket, så er det altså snakke om en langtidsinvestering, og noe du helt sikkert kommer til å ha glede av i mange år fremover. Føttene dine vil også helt sikkert takke deg for at du har valgt et par sko i så suveren kvalitet at du aldri får vondt i føttene dine igjen. Heller ikke etter at du har vært ute på byen og danset hele natten med venninnene dine. Sammen med god design og suveren kvalitet har Unisa nå blitt en favoritt blant mange motebevisste jenter og kvinner, og det skjønner vi godt. For når design og kvalitet går hånd i hånd, så blir resultatet selvfølgelig et ettertraktet produkt.

Fjern alle filter

Unisa

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.