Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

URBAN PIONEERS

Urban Pioneers fikk en drømmestart, og passerte salgsbudsjettet for juli 2017 allerede i august året før. Det er en uhørt suksess, og man kunne nok tilgi grunnleggeren om de hvilte litt på laurbærene – men det har de heldigvis ikke gjort. Merket designer og produserer unike klær som aldri før, til stor glede for alle oss motebevisste og kvalitetsorienterte moteelskere.

Det norske merket Urban Pioneers designer minimalistiske, nedtonede, klassiske og tidløse klær, men ikke helt uten en liten vri. Plaggene har nemlig små detaljer, og er designet etter begrepet «valuta for pengene». Kolleksjonen består av tre retninger, klassisk, gate og uformell. De tre retningen har hver især fått tre forskjellige guttenavn – Alex, Raphael og William. Merket er opptatt av å ha en historie knyttet til produktet, og derfor følger plaggene karakteren og ser hvem de møter når de er ute og reiser osv. Casual-delen følger grunnleggeren Ivars bror William Aligo som kom fra Sudan til Kristiansand, og som nå studerer i Oslo. De to andre karakterene har fiktive navn og historier, men baserer seg på grunnleggerens venner fra Kristiansand.


God erfaring


Gründeren bak klesmerket har gått en «skole» få andre kan sammenlignes med, og var noe som gjorde ham klar til å grunnlegge Urban Pioneers. Etter tre år på idrettslinja på Gimle videregående skole, startet han som 20-åring opp butikken «Image» med den tidligere Start-spilleren Kristofer Hæstad. Åtte år senere grunnla han sitt eget klesmerke – Bølger. Ikke lenge etterpå var det altså tid for det tredje merket – Urban Pioneers.


Klær du kan ha lenge


Det norske merket satser hardt på å føre merket langt. I starten fokuserte de kun på herreklær, men i dag utformer de også mange fantastiske dameklær som kjoler, frakker, jeans, skjørt og mye annet. Målet er å dominere det norske markedet, for deretter å bevege seg mot Sverige. Hvis det lykkes, så ligger alle mulighetene åpne for suksess også internasjonalt. Det er vel faktisk ikke mer enn hva dette flotte merket fortjener. For det er få ting som kjennetegner et kvalitetsmerke som allsidighet. Nettopp allsidigheten er noe man finner i klær fra Urban Pioneers.

De rene snittene, nedtonede fargene og den minimalistiske stilen gjør at de enkelt kan kombineres med alle mulige andre klær. Om det er fra samme merke, eller hva man kanskje ellers måtte ha liggende i garderoben, betyr ikke fullt så mye. De kan lett pyntes opp og ned, slik at de samme klærne kan brukes både på jobben og på festen. Klærne er dessuten laget av kvalitetsmaterialer, slik at de er slitesterke og holder lenge. Du kan med andre ord få glede av de gode designene i mange år etter at du har kjøpt dem. Det tidløse designet, man finner hos Urban Pioneers, gjør også at de aldri blir umoderne.

Fjern alle filter

Urban Pioneers

Side 1 Av 12

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.