Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

U.S. POLO ASSN.

US Polo Assn. ble opprettet i 1981 etter et ønske om å ha et klesmerke som virkelig reflekterte ånden fra polo-sporten og som kunne bidra til å støtte aktivitetene til United States Polo Association (USPA). Man kan imidlertid spore merkets engasjement i sporten helt tilbake til 1890, da USPA ble grunnlagt.

Kolleksjonene fra US Polo Assn. inneholder et omfattende utvalg av klassiske stiler og avslappet mote av høy kvalitet. Klærne spenner fra basics til garderobeskapet som denim, khakis, poloer og T-skjorter, til moteklær og tilbehør for menn, kvinner og barn. Det amerikanske merket leverer stil, kvalitet og verdi til sine kunder – på samme tid som de står for det som er autentisk med sporten og den kjente stilen som er kjent over hele verden som Classic American Style – behagelig og uformelt, men likevel perfekt koordinert og satt sammen.


US Polo Assn. – Alt for polo!


US Polo Assn. er den offisielle merkevaren til United States Polo Association, en ideell paraplyorganisasjon for hele polosporten i USA siden 1890. Det er det eneste merket som virkelig representerer polosportens arv og tradisjoner, og ikke bare en livsstil.

Polo blir ofte kalt “kongenes sport”. Det er den eldste hestesporten og har blitt spilt over hele verden i århundrer. Polo fanger en ånd man ikke kjenner fra andre idretter, og kjærligheten til spillet innebærer en entusiasme for konkurranse, en lidenskap for hester og en forståelse for alle de som jobber for å bringe sporten sammen.

Produktene til US Polo Assn. selges i dag i over 130 land i uavhengige butikker, varehus og desiderte US Polo Assn.- butikker. Kolleksjonene fra det amerikanske merket inneholder klær til menn, kvinner og barn, samt tilbehør, vesker, klokker, sko, møbler til hjemmet og mye mer.


Forretningsmodell


Hele forretningsmodellen til det anerkjente motemerket er bygget opp rundt å gi tilbake til polosamfunnet. Alt overskuddet fra salget av merkevarer fra US Polo Assn. går til United States Polo Association (USPA) for å støtte foreningens mentorprogrammer. Hver gang du kjøper klær fra US Polo Assn., donerer du med andre ord penger til organisasjonen som sikrer at sporten fremdeles kan nytes av hesteglade og sportsinteresserte mennesker.

Samarbeidet gir dessuten USPA muligheten til å øke spillerens medlemsfordeler og fremme sporten gjennom trening og konkurranse, samtidig som man bedre kan regulere spillereglene gjennom programmer for dommere og sørge for dyrenes velferd.


US Polo Assn. sin filosofi


US Polo Assn. er et ganske annerledes motemerke. Det er ingen tvil om at de skaper fantastiske moteriktige klær til hele familien, uansett alder, men det hele handler først og fremst om polosporten. De har en tro på tradisjonen, kameratskapet, konkurransekraften og lidenskapen til alle involverte; fra spillerne til tilhengerne. Det er en sport som alltid har vært, og som alltid skal være innbydende og åpen for alle de som ønsker å delta, uansett om det er på banen eller på sidelinjen. Det amerikanske merket er med andre ord ikke bare et motemerke, men også en idealistisk organisasjon som vil fremme kjærligheten til et spill som innebærer en entusiasme for konkurranse, en lidenskap for hester og en forståelse for alle de som jobber for å bringe sporten sammen. Det er en spesiell følelse knyttet til å være en del av den eldste hestesporten i verden, og det er nettopp denne følelsen de vil at du også skal kunne kjenne.

Men du behøver ikke å være aktiv eller interessert i polo for å gå med designene fra US Polo Assn.. Det eneste som trengs er en interesse for mote og kvalitet, og ikke minst en sans for god stil.

Fjern alle filter

U.S. Polo Assn.

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.