Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VANNUCCI

Vannucci er et merke med en særegen stil, og merkets store utvalg av fasjonable herreklær garanterer et klassisk og elegant uttrykk kombinert med de nyeste trendene i moteindustrien. Merkets kolleksjoner består av skjorter, blazere, T-skjorter og jakker som er laget av lekre, myke materialer som gir en perfekt passform. Dette er en unik kombinasjon som gir en ekstra dimensjon til enhver stil, og noe som hver moteinteressert mann burde ha i garderobeskapet sitt. Her hos Miinto kan du nå bestille elegante og kule design fra Vannucci hjem til deg selv, og husk du får fri frakt på alle bestillinger på over 499 kroner.

Vannucci er et av de merkene man fort blir hodestups forelsket i. Designene er laget i forskjellige fargekombinasjoner som passer til tidens farger og trender, og er dessuten preget av et vell av mønstre og smarte detaljer.

Det er ofte lett å kjenne igjen klær fra Vannucci på grunn av alle de lekne fargekombinasjonene som igjen kombineres med elegante og klassiske snitt. Klesmerket er ikke bare kjent for sine unike design. Synonymt for Vannucci er også dette med god kvalitet til gunstige priser, og det er vanskelig å finne bedre kvalitet til mindre penger. Så hvis du gjerne vil ha verdi for pengene, så er Vannucci et opplagt og selvfølgelig valg.


Vannucci til den moteinteresserte


Vannucci appellerer til motebevisste menn i alle aldre som har en forkjærlighet for et klassisk og elegant snitt. Dette er ikke bare på moten i dag, men var det også i går og kommer til å være det igjen i morgen også. De klassiske og rene snittene gjør dessuten også at de enkelt kan kombineres med andre stiler, og lett kan pyntes opp og ned etter behov, stil og anledning. Moteklærne fra Vannucci får derfor en stor evne til å sette et unikt preg på enhver stil og ethvert utseende, noe som helt klart er en av hovedgrunnene til merkets store suksess. Merket har lenge vært populært i hele verden, ikke minst her i Norge hvor man ofte kan se trendsettere gå med Vannucci. Enhver moteelsker med en klassisk og elegant stil bør berike garderoben med moteklær fra Vannucci.


Kjøp Vannucci hos Miinto


Miinto er et butikkfellesskap med over 400 forskjellige uavhengige butikker. Nettopp på grunn av dette store nettverket kan vi kan tilby italienske moteklær fra Vannucci her på siden. Utvalget er stort og variert, og vi er sikre på at du finner noe som passer helt perfekt til deg og din stil her inne hos oss. Ta deg derfor god tid og bla gjennom det flotte utvalget her på siden, og bestill favorittene dine hjem til deg i dag!

Fjern alle filter

Vannucci

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.