Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VANS

Vans er for deg som har en avslappet skater- og streetstil. Ikke bare når det gjelder sneakers, men også når det dreier seg om hettegensere, vesker, solbriller og caps. Merket fra California leverer alt du trenger for å dyrke et urbant design.

Vans er et merke som ble grunnlagt i 1966 av to brødre. De het Paul og James Van Doren, og deres første butikk ble kalt The Van Doren Rubber Company. Det var først og fremst sneakers de ble populære for, og snart var merket bare kjent som Vans, et navn de har bevart siden. Merket har uten tvil vært med til å utvide markedet for ikke minst sneakers, fra å være forbeholdt de helt unge, til generelt å omfavne modne mennesker. Det finnes nemlig så mange forskjellige modeller og utgaver av Vans, at de definitivt kan kombineres med for eksempel en casual dress eller et par jeans.


Mange forskjellige modeller


Selve logoen er ikke så tydelig og fremhevet på produktene fra Vans i forhold til hos så mange andre merker, men man er allikevel aldri i tvil når man ser et par sko fra dette sko– og klesmerket. Designet er så karakteristisk at de fleste kjapt gjenkjenner de populære skoene. De finnes i utrolig mange former, modeller og farger, som for eksempel sølv og gull. Så hvis du vil ha noe som vekker litt oppmerksomhet, så finner du også det hos Vans.


Old Skool – den originale modellen


Vans sneakers og sko finnes til skating, surfing, BMX, snø og mye mer, og de finnes selvfølgelig både til herrer, damer og barn. Du finner for eksempel modellene Vans Old Skool og Slip-on, hvor sistnevnte er en loafertype. Old Skool er helt klart den mest ikoniske skoen, og er faktisk den aller første Vansmodellen. Den har merkets kjente stripe nederst på skoen, og Old Skool nærmest skriker etter soltørket asfalt og den karakteristiske lyden av hjul mot bakken. Skoene er laget av en blanding av semsket skinn og tekstil, og når skoene er skitne, så kan de renses med en børste. Hvis den hvite sålen ikke ser så ren ut lenger, så kan den friskes opp med en fuktig klut. Da Vans begynte å lage sneakers, skapte de ekstra tykke såler for å hjelpe skateboardere til å stå stødigere på brettene sine. En ekstra bonus er at sålene gjør skoene utrolig behagelige, og ikke minst veldig stilige. Det gjelder ikke minst Old Skool-modellen.


«Off the Wall»


Vans har vært skaternes foretrukne merke helt siden man begynte å skate, og det er ikke minst takket være de slitesterke materialene, samt det stilrene og tilbakelente designet. Da bedriften ble grunnlagt i 1966 i California, produserte de kun gummisko, men slik er det ikke lenger. I dag har de flere omfattende kolleksjoner, som blant annet inneholder solbriller og hettegensere, og selv om skoene nok er de mest kjente produktene fra Vans, så kommer ikke klærne så langt etter. En typisk hettegenser fra Vans er litt løs, slik at du har god bevegelsesfrihet. Det kan være nyttig, i hvert fall hvis du skal skate. De er også langt mer enn bare praktiske. De er laget i den aller beste kvaliteten og varer sesong etter sesong. Vans har en retrolook, og det går rett og slett aldri av moten – i hvert fall ikke når det er suveren kvalitet og godt design. Vans slogan er «Off the Wall, noe Vans tar særdeles alvorlig. Derfor leverer de utstyr til mange av verdens beste skatere, snowboardkjørere og andre X-sportsutøvere. Du behøver selvfølgelig ikke å drive med sport for å ta på deg sko og klær fra Vans. Det passer til alle.

Fjern alle filter

Vans

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-