Gratis frakt over 499,- | Kjøp fra lokale klesbutikker
Kjøp fra lokale klesbutikker
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
0 NOK
Forside Brands Vans

Vans (72)

Vans er kjent for slip-on skoen som er sett på mang en skater, musiker og surfer. De begynte å lage personaliserte sko, noe som har gitt grunnlaget for det store utvalget merket har i dag. I tillegg til slip-on skoen kan Vans tilby en rekke fritids- og skatesko som ballerinasko, chukka boots, båtsko med mer.

Skomerket Vans ble startet av Paul Van Doren. Moren var så lei av at Paul ikke jobbet eller gikk på skole, så hun skaffet han en jobb på skofabrikken hun jobbet. Der begynte han med å feie gulv og lage sko, og jobbet seg etterhvert oppover i systemet. Etterhvert bestemte han seg for å starte for seg selv og i 1966 ble Van Doren Rubber Company åpnet. Bedriften fikk senere navnet Vans.

Vans har etterhvert blitt veldig populært i skatemiljøet. Mange av skoene har polstring på sidene som beskytter foten om skateboardet treffer foten. De har samarbeidet med flere profesjonelle skatere for å utvikle sko, og Vans har en egen skate-park i Orlando, USA. Surfere og musikere har også lagt sin elsk på skoene, og man kan i dag se Vans på føtter over hele verden.

Finn ditt favorittpar fra Vans her på miinto.no. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

72 produkter funnet
Filter

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

+80.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.