Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VARSITY

Varsity har en helt unik amerikansk college-stil og har en særegen kolleksjon med old-school vibber som vil gi deg et uformelt og atletisk utseende uansett hva du skal. Varsity ble grunnlagt i 1979, og har siden den gang vært overlegen når det kommer til kvalitet, design og konstruksjon. Deres varer kjennetegnes av typiske baseball- og cheerleader-klær, ikoniske baseball-jakker, og andre produkter som er spesielt laget for college-sport-utrykket.

Bak det amerikanske motemerker Varsity gjemmer det seg designere i verdensklasse som produserer plagg med tanke på deg. Der finner du kvalitet, tilpasning og innovasjon. De legger mye tid og omtanke i å sy inn både detaljer og funksjonelle deler i plaggene sine. Den gjenkjennelige logoen til Varsity forsikrer deg om deres høye kvalitet og profesjonelle utførelse. Deres trendy, sportslige moteklær og fottøy er designet for atleter av atleter, og derfor kan aktive menn eller kvinner som er ute etter atletiske og uformelle klær være sikker på å gjøre et kupp her på siden. Finn inspirasjon fra våre innovative og trendy stiler her hos Miinto. Her finner du blant annet et bredt utvalg av sportsklær, sportsjakker, sko og tilbehør til både menn og kvinner fra dette velkjente USA-baserte motemerket.


Kle deg i atletiske klær fra Varsity


Få et atletisk utseende med kule og sportslige klær med Varsity-logoen på. Deres design er perfekte til å mikse og matche mellom forskjellige stiler. Uansett om du kombinerer en kul baseball-jakke med et mer klassisk antrekk, eller om du går for et komplett sportsutseende fra topp til tå, vil det kun være fantasien som setter grenser for de utallige kleskombinasjonene. Kolleksjonen bugner av farger og Varsity skiller seg virkelig ut når det kommer til å produsere plagg med flere fargekombinasjoner på.

Motemerket ønsker å fremheve en sterk og selvsikker stil for alle som kler seg i Varsity. Hovedmålet til dette amerikanske merket er å inspirere, engasjere og motivere mennesker verden over til å verdsette og respektere mennesker omkring seg. Dette lykkes de med på en fantastisk måte når de designer klær som får enhver person til å føle seg trygg, inkludert og sett.


Den ikoniske baseball-jakken fra Varsity


Hvis du ikke allerede har en baseball-jakke i skapet, er det på tide at du skaffer deg en. Varsity har virkelig vært i fronten når det kommer til å designe luksuriøse og ikoniske baseball-jakker til både menn og kvinner. Baseball-jakkene har dukket opp flere steder i motebildet, og er ikke lenger kun forbeholdt baseball-kamper på colleger i USA. Varsity gir deg både et bredt utvalg av klassiske baseball-jakker uten for mange detaljer og med et enklere uttrykk, samtidig som de også har et stort utvalg av broderte, trykte og utsmykkede baseball-jakker å velge mellom.

Bla gjennom nettsiden vår for å finne en populær baseball-jakke fra Varsity til ditt klesskap! Med et bredt utvalg å velge mellom, kan du finne den perfekte jakken fra Varsity som passer rett inn i din personlig stil. Klarer du ikke helt å bestemme deg for hvilken jakkestil du vil gå for i dag, kan du alltid komme tilbake og bla deg gjennom utvalget fra Varsity så mange ganger du ønsker.


Varsity sin amerikanske universitetsstil når et globalt marked


Den typisk amerikanske atletiske universitetsstilen har funnet veien inn i det globale motemerket, og flere moteentusiaster har sikret seg noen klassiske plagg til sin garderobe. Takket være store amerikanske kjendiser som har promotert deres nostalgiske college-stil, har de drevet denne motetrenden videre inn i et globalt motebilde. Kendall Jenner har vært blant de som har kledd seg i den klassiske universitetsstilen og har inspirert følgere verden over. Også store, mannlige sportsutøvere og musikere har promotert stilen og gjort den vel så attraktiv i herregarderoben.


Atletiske klær til kvinner og menn fra Varsity


Når du trenger atletiske klær finnes det ikke et bedre merke å handle fra. Varsity har perfeksjonert alt fra hettegensere, jakker, shorts og atletiske gensere til joggebukser og treningsdresser som vil gi deg maksimal komfort og stil. Med kolleksjonen fra Varsity kan du fylle på din atletiske garderobe med moderne og kule plagg, med et spennende amerikansk design.

Oppgrader sportsgarderoben din med hettegensere, joggebukser, treningsdresser, topper og annet tøy med høy funksjonalitet, fuktabsorbering og pusteevne til både menn og kvinner fra Varsity. Delta i den luksuriøse sportstrenden med en typisk amerikansk universitetsstil med klassikere fra dette motemerket.


Er Varsity bærekraftig


Det amerikanske motemerket jobber hele tiden med å introdusere nye, miljøvennlige og bærekraftige materialer for å redusere påvirkningen av miljøet når de produserer kolleksjonene sine. Varsity kjemper for å være et ledende motemerke når det kommer til å fremme en moteindustri som har en mer positiv innvirkning på miljøet, enn det den tradisjonelt er kjent for. For å kunne levere varer og produkter til fremtidens moteentusiaster tar dette merket virkelig bærekraft på høyeste alvor, med et sterkt ønske om å også kunne tilby dem nostalgiske og trendy sportsklær. Teamet bak Varsity jobber hele tiden med å finne nye tekstiler og inngå samarbeid med en rekke tekstilprodusenter som tilbyr resirkulerte og miljøvennlige materialer. Når du handler fra Varsity kan du derfor være sikker på at du får kvalitetsfulle plagg fra et merke med lidenskap for å produsere varer i tråd med bærekraftige og miljøvennlige retningslinjer.


Om Miinto: Din ultimate moteplattform


Teamet bak Miinto ønsker å tilby en moteplattform som yter førsteklasses service til alle kunder og butikkpartnere, og derfor er vi svært opptatt av å tilby et stort utvalg av kvalitetsfulle og moderne varer fra de over 2000 motemerkene som vi selger her på siden. Å yte god kundeservice er avgjørende for at både vi og våre butikkpartnere skal lykkes og oppleve vekst. Her hos Miinto ønsker vi at du skal oppleve en god atmosfære med et inspirerende utvalg av varer, og derfor streber vi hele tiden etter å yte det høyeste nivået av service for å sikre fornøyde, velkledde kunder.

Med et stort utvalg av både merkevarer, stiler og tilbehør kan vi tilgodese hver enkelt bruker og tilby noe til alle moteentusiastiske menn og kvinner med forskjellige stiler. Takket være Miintos grunnleggere Konrad Kierklo og Mike Radoor, kan vi nå tilby eksklusive, verdenskjente varer til et skandinavisk marked. Til gjengjeld får alle våre butikkpartnere tilgang til et bredt spekter av nordiske og europeiske kunder takket være vår store og populære plattform. Per dags dato er flertallet av Miintos kunder fra Nederland, Danmark og Norge, men vi arbeider hele tiden med å ekspandere og fortsette med å spre luksuriøse motevarer av høy kvalitet til et enda større spekter av kunder.

Fjern alle filter

Varsity

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.