Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

VERO MODA

Vero Moda er kjent for å levere en stilfull garderobe til alle typer kvinner. Med deres prisvennlige, og ikke minst flotte kreasjoner i god kvalitet, gjør de det mulig å kle seg i sesongenes store trender uten at det svir i lommeboken. Vero Moda så dagens lys i 1987, og er en del av Bestseller-konsernet. Bestseller anses i dag som en motegigant på europeisk jord, noe som helt klart kan tilskrives Vero Moda. Hvis det er ett merke kvinner i alle aldre og størrelser kan enes og samles om, så er det Vero Moda – de klarer nemlig å omfavne internasjonale trender og tidløs eleganse på samme tid.


High Street-mote for alle


Hos Vero Moda følger de med på tidens trender. Her følges det ikke bare med på de siste nye snittene, men også fargene på kjolene, jakkene eller blusene. Det som spesielt kjennetegner dem, er at de streber etter å flytte internasjonale plagg man bare må ha fra «catwalken», ut i de mer vanlige butikkene, slik at de er tilgjengelige for alle. Du kan derfor finne alt av jakker, skjorter, bluser og kjoler med fargerike og mønstrete trykk, volanger og bånd som alle tilfører antrekket ditt særtrekk og finesse. Sammen med basiselementene deres i tidløse og feminine design, streber Vero Moda etter å skape sammenheng i garderoben din. Dermed kan du tilføre eller fjerne enkelte elementer eller plagg slik at utseendet ditt endres fra uformelt til festlig, og omvendt.

Noe av det beste med Vero Moda er at de har lagt seg i en prisklasse som gjør at det er svært overkommelig for de aller fleste å handle hos dem. Du kan få en helt ny garderobe til en meget god pris, uten at dette går på bekostningen av hverken kvaliteten eller designet.


Få en stilfull basisgarderobe


Alle kvinner trenger en basisgarderobe, siden den kan løse de aller fleste kleskrisene. Nettopp her har Vero Moda markert seg som en verdifull aktør siden man enkelt kan finne et lekkert utvalg av basisvarer i alle kolleksjonene deres. Man finner både T-skjorter og topper i lekker kvalitet, og som enkelt kan settes sammen med alle de flotte jeansene deres, og vips! – så er kleskrisen fikset. De mange basiselementene er uunnværlige, og sammen med resten av det fantastiske utvalget deres, utgjør de en komplett garderobe.

Utvalget er stort, og designene er mange. Enten du foretrekker en topp med rund hals, V-hals eller høy hals, så får du det hos Vero Moda. Det finnes heller ingen begrensninger på valgmulighetene når det kommer til fargevalg, snitt og detaljer. Her kan du velge og vrake akkurat som du ønsker.


Et ekte kjolemekka


Uansett om du leter etter en enkel etuikjole til jobben, eller en kjole som kan fremheve midjen din med et belte eller bånd, kan du finne det i vårt flotte utvalg. I 2017 opplevde Vero Moda en enorm popularitet med deres ”Henna”-omslagskjole, som ble revet bort fra alle butikkene. Med ”Henna” var det snakk om en kjole i et utrolig enkelt, men feminint design, som både kunne styles med et par høye hæler og brukes til en festlig kveld, eller med et par bukser og sneakers på jobben. Den var et klokkeklart eksempel på det som Vero Moda gjør best: Skape prisvennlige klær man bare må ha – så man er velkledd året rundt.


De populære buksene med løs snor


Kan du tenke deg et mer genialt plagg enn de populære buksene med løs snor fra Vero Moda? Dette er en uformell bukse med snorer i midjen, elastisk linning, og to lommer foran i et hav av uendelig mange fargenyanser og størrelser til en rimelig penge. Disse buksene er klassiske, stilige og elegante på en gang. I tillegg er de laget i et mykt og deilig materiale, noe som gjør at du kan være komfortabel selv i ditt aller viktigste jobbintervju.

Den kan styles med en luftig bluse, eller en strikket genser på kaldere dager. Her er det kun fantasien som setter grenser. Har du først fått smaken av disse buksene, blir det vanskelig å leve uten dem. Et naturlig valg både til hverdag og til fest.


Vero Moda får du i alle størrelser


Det er viktigere enn noen gang å være bevisst på at vi er forskjellige når det kommer til kroppsfasonger og størrelser, og at vi derfor omfavner mangfoldet. Her går Vero Moda foran som et godt forbilde. De har klær i størrelser fra XXS – XXL, med ulike passformer som gjør det enkelt å finne noe som passer din kroppsfasong slik du foretrekker det.

I tillegg har de kolleksjonen Tall og Petit, som gjør at de når enda bredere ut til folket. Dette er et godt initiativ, og et stort steg i riktig retning for klesbransjen. For det er ikke alltid så enkelt å finne klær som passer om du er høyere eller mindre enn gjennomsnittet. Alle passer tross alt ikke inn i den malen, og derfor er det godt å vite at et såpass stort merke som Vero Moda tar saken i egne hender og tilbyr noe for alle.


Alt du trenger på et sted


Vero Moda tilbyr som du nå kanskje skjønner, noe for alle. Her får du alt du trenger til en helt ny garderobe, uten å blakke deg. Finnes det egentlig en bedre følelse enn når du finner alt du trenger på et og samme sted? Et vidunderlig utvalg av materialer, farger, design, passform og størrelser.

Du finner noe til både hverdag og fest, og vil alltid ha noe å ha på deg. Si farvel til kleskriser, og ønsk en fantastisk garderobe velkommen.

Fjern alle filter

VERO MODA

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.