Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VERSACE JEANS COUTURE

I krysningspunktet mellom tradisjon og urban kultur finner du Versace Jeans Couture. Det avanserte italienske designermerket har gitt oss eksklusiv og nyskapende «haute couture» siden 1978, og er blitt et navn de aller fleste med internett kjenner til. Versace er for mange det ultimate motehuset, og det ikoniske gullmønsteret burde vært obligatorisk å ha i garderoben sin. Her hos Miinto har vi samlet et gigantisk utvalg av klær og tilbehør fra merket, nettopp fordi vi aldri går lei.

Versace er ikke lenger bare et motemerke

Merket, som ble født i Milano i Italia, har over årene bygd seg opp til å bli et gigantisk internasjonalt motehus. Ikke overraskende, sørger Versace for å forsyne en hel verden med italiensk luksus. Klær, tilbehør, smykker, parfymer, interiør, mat og andre husholdningsartikler kan være å finne både i motehuset selv og hos de mange andre butikkene verden over. Selv hoteller er skapt under det velkjente merket. Ja, listen er imponerende lang over hva designerimperiet har å by på – og vi er selvfølgelig fullstendig bergtatt.

Versace Jeans Couture, som «kun» er en underkategori i luksusmerkets store univers, byr alene i seg selv på rustikk, estetikk og flørtende detaljer. I deres kolleksjoner finner du alt du behøver, fra jakker, kjoler og tights, til sekker, belter og vesker. Alle med et stort preg av merkets velkjente medusa-hode, mønster eller logo. Det er åpenbart at det ikke skal gå folk hus forbi at det er en Versace du har på deg, noe som også er en av grunnene til at designet har blitt så anerkjent som det er.

Vakker galskap

Italienerne er ikke redd for å leke mix og match med deres mønstre og spreke farger. Glem alt som har med minimalisme å gjøre – her kan du få tak i skjorter iført turkis med rosa, rødt og gull, eller blå skinnende bukser med Versace-mønster. Kanskje du ønsker å matche de sprøe plaggene med enda mer galskap fra motehuset? Eller kanskje du er av den noe roligere typen, som forsøker å skape balanse og bringe antrekket noe mer ned til jorden? Hos Versace Jeans Couture blir uansett ingenting feil. Om det er en ting som er helt sikkert, så er det at designerhuset representerer den italienske kulturen akkurat slik vi elsker den.

Versace referer nemlig helt uslåelig til sin tradisjonsrike kulturarv i designet sitt. Akkurat som Italias vakre og storslåtte monumenter og arkitektur, har Versace klart å gjøre noe helt unikt, og skrive seg selv ned i historiebøkene. Forelsk deg i kolleksjonenes romantiske og varme toner når du skal på middag med vennegjengen. Gå bananas på treningssenteret iført et blått yogasett med gullkranser, eller herm etter Britney Spears og Justin Timberlake på 2000-tallet iført et denimsett med «Versace» skrevet over hele antrekket.

Det er lett å gå seg noe vill når man blir introdusert for det fantastiske havet av urbane, syrevaskede T-skjorter med logo, forførende stiletthæler i skinn og himmelblå badebukser. Det er derfor du kan lene deg tilbake her hos Miinto, hvor vi har plukket ut det beste av det beste fra moteimperiet, og finne det nye obligatoriske plagget til garderoben din.

Fjern alle filter

Versace Jeans Couture

Side 1 Av 22

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.