Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VERSUS VERSACE

Hvis du er av typen som liker at klærne er uttrykksfulle og moteriktige, så er Versus Versace perfekt for deg. Dette er dameklær for de temperamentsfulle og kreative sjelene, de som ikke er redde for å skille seg ut.

Versus Versace definerer seg selv som en holdning. Du kan derfor forvente store og spennende ting fra dette klesmerket. Versus-serien ble etablert i 1989 som en underserie fra det velkjente merket Versace. Forskjellen er at dette merket er mer orientert mot det ungdommelige og energiske. Mønstrene og fargene er modigere og de er overhode ikke redde for å eksperimentere med mote. Du behøver kun å kaste ett eneste blikk på et av klesplaggene blant det store utvalget av dameklær, før du skjønner og forstår filosofien bak merket.


Spreng rammene


Med sin mangfoldighet av dristige kreasjoner og mønstre er Versus Versace en stor tilhenger av å utfordre normene i moteverden og inspirere med nye uttrykk. Dameklærne er ikke for sarte sjeler, for de flytter hele tiden grenser med ukonvensjonelle design. Det er nettopp dette som driver merket fremover, og som gjør at de alltid er aktuelle. Med andre ord er merket et virkelig godt valg for de som ønsker å komme ut av de sikre rammene som omgir deres aktuelle klesstil. Her kan man nemlig gjøre en storslått entré inn i noe nytt og annerledes.


Et merke som går sine egne veier


Versus Versace er nyskapende, og de designene merket skaper og produserer går simpelthen aldri av mote. De er skapt for å bryte grensene mellom de forskjellige sesongene, med en kombinasjon av det tidløse og det futuristiske. Resultatet er kolleksjoner som ikke lar seg definere og som heller ikke vil bli definert. Designene står for seg selv og er selv med til å definere alle som har klærne på seg. Fra flagrende stoff til stramme materialer, og fra høylytte dyretrykk til alminnelige komplementærfarger – med kolleksjonene sine har dette sagnomsuste motehuset gitt blaffen i alle normer og regler, og har aldri verken angret eller sett seg tilbake.


Hopp ut i en spennende verden


Hvis du er en av dem som bare flyter med strømmen når det gjelder mote og stil, så er dette et godt tidspunkt å skifte retning. Det kan være lett å bare ta den kjente stien, men ved å ta den veien så vet man alltid hvor man ender opp. Det er dette som er poenget med Versus Versace – når du først har funnet veien til dette merket, så vet du ikke hva som venter deg. De tilbyr et stort utvalg av dameklær som rett og slett er perfekte for alle som lever og ånder for fyrrig og spenstig mote. Så hvis du har kikket inn i garderobeskapet ditt og innsett at du trenger litt karakter, så er dette merket noe for deg. Det er også perfekt for deg som trenger flere klær som kan matche den ville og frie personligheten din. Utvalget er stort og det er ufattelig mange måter man kan kombinere de forskjellige designene med andre elementer, slik at du kan skape din helt egen og personlige stil.

Fjern alle filter

Versus Versace

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.