Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

VETEMENTS

Elsker du å forene luksus og funksjonalitet? Drømmer du om å iføre deg de nyeste trendene fra motebransjen? Da er produktene fra luksusmotemerket, Vetements, noe for deg. Vetements ble etablert i 2014 av motedesignerne Demna og Guram Gvasalia. Motemerket lager klær, sko og tilbehør til kvinner og menn som er opptatt av funksjonalitet, komfort og stil. Her på siden kan du finne T-skjorter, bukser, vesker, sko, tilbehør og meget mer til kvinner og menn, fra det trendy motemerket.


Trendy, sportslige og stilsikre plagg til kvinner og menn


Navnet «Vetements» betyr klær på fransk, noe man må si passer bra til dette motemerket. Du kan få kjøpt klær, sko og tilbehør, hvor funksjonalitet og stil går hånd i hånd. Grunnleggerne av motemerket fant sammen med designere som tidligere hadde erfaring hos motehus som Louis Vuitton, Balenciaga og Maison Margiela. Med merket ønsket de å ha en mer jordnær og pragmatisk tilnærming til det å designe moteklær. Resultatet ble Vetements. Stilen oser av ungdommelighet, morsomme detaljer og en sportslig designtilnærming.

Dette merket er for de som er opptatt av å kle seg med stil, uten å gå på kompromiss med komfort og funksjonalitet. Her på siden kan man finne sko, vesker, jeans, jakker, kjoler, Iphonedeksler, treningstøy og svømmeklær og meget mer. Liker du korte jeansshorts? Da kan du med fordel velge en svart, jeansshorts fra Vetements. Kombiner shortsen med høye heler og en kul T-skjorte. På den måten har du et sportslig og sexy uttrykk.

Er du på utkikk etter din neste høstjakke? Gå for en polstret denimjakke. Denne passer perfekt for menn som liker et avslappet og stilfullt utseende. For den ultimate Vetements-stilen, kan du kombinere jakken med et par semskede støvler og en Vetements-belteveske. Er du på leting etter ditt neste treningsantrekk, kan du også finne det her. Motemerket er kjent for sine stilsikre og særegne joggesko med Vetements-logo. Bruk skoene med et par treningsshorts og hettegenser til.


Et stort utvalg av sko, klær og tilbehør fra Vetements


Motemerket er kjent for å samarbeide med anerkjente merker, som blant annet Reebok, Eastpak, Carhartt og Juicy Culture. Her hos Miinto har vi et stort utvalg av sko, klær og tilbehør fra Vetements. Gå på oppdagelse her på siden og finn de produktene du faller for. Liker du 2000-tallsstilen med lyse jeans og store øredobber? Det kan du også finne her. Prøv for eksempel et par jeans med hvit Vetements-logo og et par unike signaturøredobber. Kombiner antrekket med et par mønstrete, høye heler.

Kanskje du faller for det mer elegante og enkle? Også der har motemerket noe for deg. Her kan du med fordel velge en svart T-skjortekjole, kombinert med en beige trenchcoat. På den måten har du det beste fra to verdener: En hverdagslig T-skjorte og en klassisk jakke. Du kan også prøve en av motemerkets friske dunjakker. Gå for en jakke i en farge som rød eller blå for å skille deg ut. Kombiner dunjakken med en jeans eller joggebukse. Hos Miinto har du alltid gratis frakt på varer over 499 kr, og fri retur på varer innenfor 14 dager.

Fjern alle filter

Vetements

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.