Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VIA VAI

Via Vai er et skomerke som ble etablert av Ruud Pessers allerede i 1992, og dette er i dag det rette navnet for rålekre sko, skoletter og ankel boots. Dette er sko for kvalitetsbevisste kvinner med sans for sofistikert design. Ruud Pessers etablert like godt sitt eget skomerke etter å ha bodd flere år i Italia, hvor han jobbet for et italiensk skomerke. Med en stor forkjærlighet for italiensk design og ikke minst en lidenskap for sko, ble merket Via vai gradvis utviklet fra hjemmekontoret. Merkevaren vokste raskt og det er i dag over 20 medarbeidere i firmaet som hver dag arbeider for å forbedre både design og kvalitet.


Designet med inspirasjon fra Italia


Siden 1992 har Via Via klart å etablere seg som et trendy skomerke i flere land som Nederland, Belgia, Tyskland, Luxenburg, Tyskland, Norge og Danmark. Hele 600 ulike skoforhandlere fører dette merket, og de selger fottøy til utallige trendy- og kvalitetsbevisste kvinner og menn hver eneste dag. Design og farger er hentet ut fra en sterk forkjærlighet for italiensk design og lidenskap for sko generelt. Merket har hovedkontoret i Nederland, hvor det hver dag jobbes hardt for å utvikle kunnskap, ekspertise og perfeksjon for utvikling av nye modeller og design. Teamet er en samling av mennesker som er drømmere, tenkere, moteelskere, og eventyrere. Til sammen utfyller de hverandre perfekt.


Inspirerer til lange turer til vakre destinasjoner


Kjærligheten til italiensk design gjør at kvaliteten på fottøyet stadig blir bedre. Ved å kombinere de nyeste trendene og omforme dem til sin egen signatur, skapes flere og flere favoritter fra Via Vai. Hver sko, skoletter og ankel boots er designet for å representere en unik og samtidig gjenkjennelig kolleksjon hver eneste sesong. Merket ønsker å inspirere kvinner til å reise til vakre destinasjoner og stilige sko spiller selvfølgelig en stor rolle for livsstilen. Merket produserer joggesko i utrolig mange ulike design og farger som garantert passer for ulike stiler. Populære sneakers finnes både med og uten fôr, og de er alltid laget av skinn eller andre stoffer av den beste kvalitet. Du kan fint matche stilige sneakers med rette jeans for et uformelt antrekk. Du kan også bruke sneakers til favorittkjolen din eller korte skjørt.


Spennende og varierte kolleksjoner


Du finner også et spennende og variert utvalg av ankel boots og skoletter. Du har garantert sko som passer til enhver anledning, dersom du investerer i et par skoletter. De er behagelige å ha på, uavhengig om skoletten er med hæl eller ikke. Både ankel boots og skoletter produseres med en utrolig god passform og elastisitet, slik at skoen beveger seg etter fotens bevegelser. De ulike kombinasjonene av stoffer og skinn sørger for at det alltid finnes en fargerik og morsom kolleksjon tilgjengelig til enhver tid. Det spiller ingen rolle om du vil ha sorte sko eller skoletter med sebra-mønster. Du vil uansett kunne finne dine nye favoritter.


Sitter som støpt på foten


Skomerket har tilpasset seg den moderne og trendy kvinnen, slik at du alltid vil finne en favoritt blant det store utvalget i samtlige kolleksjoner. Hver sesong tilsier nye design med freshe fargekombinasjoner og uttrykk som garantert faller i smak. Trendy sko, skoletter og ankelboots fra Via Vai tilbyr skandinaviske kvinner akkurat det de forventer av fottøyet sitt, uavhengig av sesong.

Fjern alle filter

Via Vai

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.