Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VICTORIA BECKHAM

Da Victoria Beckham lanserte sitt eget varemerke for mer enn et tiår siden, var det ingen som regnet med den store suksessen. Hva i all verden kunne en tidligere popstjerne vite om mote? Victoria Beckham har likevel bevist at hun har det som skal til for å gjenoppfinne seg selv, og her hos Miinto kan du finne alt fra en lekker kjole til perfekte jeans fra dette britiske stilikonet.

Som Posh Spice i Spice Girls – det mest populære jentebandet noensinne – dyrket hun en personlighet med en kjølig attityde som alltid var iført små trange kjoler. Som designeren Victoria Beckham dyrker hun likevel en annen estetikk. Da hun ønsket å starte sitt egen klesmerke lyttet hun til råd og hint fra mange av de mest berømte og beste designerne i verden, blant annet mentoren hennes Marc Jacobs. Det var han som ga henne det beste rådet hun noensinne har fått. Han fortalte henne nemlig at hvis kvaliteten er god, så kan folk alltid si at de ikke liker det fordi det ikke er deres smak, men det er ingen som kan si det er noe dritt.


Stilsikker kvalitet


Hun tok Marc Jacobs sitt råd til seg, og en av de tingene som kjennetegner klær fra Victoria Beckham er nettopp at de har en fantastisk kvalitet. Victoria Beckham henvender seg til stilsikre karrierekvinner, og klesmerket er den naturlige leverandøren av klær til den klassiske kvinnen. Det er noe virkelig magisk over hvordan en kjole fra Victoria Beckham får deg til å føle deg. Det viser seg nemlig at man faktisk kan kjøpe selvtillit, og denne selvtilliten kommer med en merkelapp hvor det står «Victoria Beckham». Victoria går jevnlig i sine egne kreasjoner, og vet nøyaktig hva stilsikre kvinner vil ha – og det er nettopp hva hun leverer til gangs.


En kjole gjorde utslaget


Hun designer mange forskjellige typer klær og tilbehør, men det er kanskje kjolene hun er mest kjent for. Den timeglassformede kjolen, «The wiggle dress» som Victoria Beckham lanserte seg som designer med i 2008, vakte oppsikt og har mer eller mindre blitt hennes skjebne. Kjolen er i dag en av de mest berømte kjolene i verden, ikke minst fordi den passer nesten alle kvinners kropper – uansett størrelse. Dette har medført at de fleste «highstreet»-merker har laget kjoler som er inspirert av denne bestselgeren, og hun har minst én kjole i hver kolleksjon med de samme snittene og passformen.


En maktfaktor i moteverden


Siden lanseringen av det eponyme motemerket hennes i september 2008, har Victoria Beckham motbevist alle kritikere, og hun har alltid en av de mest etterlengtede og populære visingene under «Fashion Week». Helt fra begynnelsen har Victoria Beckhams kolleksjoner vært representative for ikonets egen personlige stil, og designene hennes inkluderer alltid lange og tynne skulpturelle kjoler og lekre jeans. Hun har på kort tid markert seg som en maktfaktor i moteverden, og kreasjonene hennes blir hyllet som moderne klassikere på grunn av designenes evne til å forandre og tilpasse seg kvinnens naturlige former.


Dyrevennlig mote


Victoria Beckham har aldri brukt pels fra dyr i kleskolleksjonen sine. I tillegg har hun nå også sluttet å bruke eksotiske dyreskinn i produksjonen av de berømte skoene og veskene sine. Det er et stigende antall designere som forbyr pels og dyreskinn i produksjonen sin, og nå har altså Victoria Beckham gjort det samme. Blant de mest kjente designerne og motehusene som har besluttet seg for det samme finner vi blant annet Chanel og Stella McCartney, hvor sistnevnte utelukkende bruker «vegetarisk skinn», eller gjenbrukt polyester, i produktene sine.

Fjern alle filter

Victoria Beckham

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.