Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VIKING

Norske Viking har siden 1920 spesialisert seg i 100% vanntette gummistøvler og støvler til det norske klimaet. Alle støvler og sko fra dette norske merket er funksjonelle, slitesterke og holder føttene varme og tørre – uansett værforhold.

Det unike Gore-Tex-laget holder føttene varme og tørre, samtidig som føttene også får puste. Viking henvender seg til både barn og voksne, og de tilbyr en bred vifte av vanntette sko og støvler som er tilpasset de forskjellige årstidene. Vikings barnesko er spesielt populære og merket har lang erfaring og ekspertise innenfor nettopp barnesko.


Et av de største skomerkene i Norge


Når man tar på seg et par støvler eller sko fra Viking så er man klar til både byen og naturen. Takket være flere brukerdefinerte teknologier tåler skoene alt fra regn til kulde og frost. Det hele begynte tilbake på 20-tallet, da AS Askim Gummivarefabrikk ble etablert. Det tok kun fire år før bedriften hadde produsert mer enn hele 600.000 par sko. De begynte å eksportere sko til resten av Europa og på begynnelsen av 50-tallet var Viking en av Norges mest suksessfulle bedrifter. I 1973 ble produksjonen flyttet til Asia og merket har vokst jevnt og trutt siden. Merket er i dag populært på grunn av de allsidige modellene og innovative løsningene.


Et godt grep


Varme sko som puster om vinteren er selvfølgelig et veldig viktig element, men hvis man skal på eventyr er det også viktig at man ikke glir underveis. Derfor bruker Viking sin egen sålteknikk UGC (Ultimate Grip Concept). Dette gir et godt grep og reduserer risikoen for å gli og falle. Dessuten gir det en god støtabsorbering og stabilitet til den som har skoene på. Teknologien var opprinnelig kun beregnet til fjellstøvler, men brukes i dag i mange av modellene fra Viking.


Hold varmen


Det kan bli forferdelig kaldt i Norge, noen ganger helt ned til 40 minusgrader. Det er nok best å holde seg innendørs i slike temperaturer, men hvis man absolutt skal bevege seg utendørs, bør man ta en nærmere kikk på termostøvlene fra dette norske merket. På grunn av polyuretan og luftbobler i støvlene, holder de på varmen selv når det er kaldere enn bikkjekaldt. Andre fordeler er for eksempel at de er lette og biologisk nedbrytbare.


Finn dine egne favoritter


Man kan snakke om Viking utrolig lenge. Om de smarte BOA-systemene de bruker til sko uten lisser, om håndlagde gummistøvler i naturgummi, om Surround-teknologien som gir føttene muligheten for å puste og mange andre fantastiske ting. Likevel, det beste er nok at du kan danne ditt eget inntrykk av sko og støvler fra dette merket. Det er bare å ta en titt på sortimentet og finne noen som passer for deg. Det er sikkert også mange som har vokst opp med gummistøvler fra Viking. De var fantastiske den gangen, men de er faktisk enda bedre i dag.

Fjern alle filter

Viking

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.