Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Vila

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

VILA

Det kjente danske merket Vila har gjennom en årrekke levert moteriktige klær til motebevisste kvinner. Sortimentet er bredt og du finner alt fra kjoler og bluser, til gensere og bukser.

Vila ble grunnlagt i 1994, og leverer stilig og flott hverdagsmote til gode priser. Her kan alle være med og få en oppdatert garderobe. Merket henvender seg til både unge og mer modne kvinner, og klærne er enkle å kombinere med hverandre, i tillegg til at de kan kombineres med klær fra andre merker. Selv om merket er budsjettvennlig, så betyr ikke det at de har gått på kompromiss med verken kvalitet eller design. Klærne er minst like myke og slitesterke som klær fra andre merker som er mye dyrere. Det er spesielt en fordel å kunne kjøpe rimelig hverdagsmote hvis man er i tvil om man har lyst til å hoppe på en bestemt trend eller ikke.


Rimelig hverdagsmote


Vila er et formidabelt merke når det kommer til å skape plagg og stiler som følger trendene. Klærne er som sagt billigere enn mange andre merker, og du kan derfor være moteriktig kledd, uten at du har blitt helt blakk av den grunn. Det som er spesielt viktig er at merket ikke går på kompromiss med kvaliteten. Derfor kan du holde deg oppdatert uten å ruinere deg selv måned etter måned, og heller skjemme deg selv litt bort med god samvittighet.


Fokus på miljøvennlighet og bæredyktighet


Vila er ikke bare et billig og trendbasert klesmerke til kvinner. Det er et merke som er noe for seg selv. I motsetning til mange andre merker innenfor hverdagsmote, legger Vila nemlig vekt på bæredyktighet i produksjonen. Dette gjelder blant annet innenfor miljøpåvirkning og arbeidsforhold for arbeiderne som syr klærne. Du kan derfor velge klær fra Vila med god samvittighet, og vite at merket er fokusert på å ta gode valg når det kommer til dette. Vila er en del av Bestseller-konsernet, og konsernet har satt en rekke mål som skal nås frem mot 2020. De forsøker hele tiden å forbedre seg ved å tenke nytt og mer bæredyktig når det gjelder de produktene virksomheten leverer. Det er alfa og omega i den tiden vi lever i, hvor vi alle må være mer bevisst omkring våre kjøpevaner og vårt ansvar til naturen, hverandre og oss selv.


Klær til alle anledninger


Det danske merket lager klær til alle anledninger. Hvis du ser etter en kjole til hverdag eller fest, eller begge deler, så finner du et stort utvalg i sortimentet her. Vila gjør det enkelt å kle seg pent og komfortabelt, og de mange forskjellige designene kan definitivt brukes til både hverdag og fest med det rette tilbehøret og sminken. Bruk fantasien og kast deg ut på dypt vann, eller hold deg til det enkle og sikre som du vet alltid fungerer perfekt. Med klær fra dette merket er du alltid flott kledd til enhver anledning. Det er helt opp til deg hvordan du setter sammen klærne, og vi er helt sikre på at du finner massevis av inspirasjon her inne hos oss.

Fjern alle filter

VILA

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.