Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VILEBREQUIN

Vilebrequin er et kjent navn i moteverdenen, spesielt kjent for sine svømmeshorts for menn. Merket har sitter spor i moteverdenen med sine innovasjoner og unike design. Med sitt hovedfokus på badetøyet, har merket Vilebrequin lykkes i å beholde sin idiosynkratiske sjarm og eleganse samtidig som det tør å være leken og fargerik.

Historien bak Vilebrequin


Grunnlagt på de solfylte strendene i Saint-Tropez, er historien om Vilebrequin inspirert av livet ved havet. Det som startet ut som en lidenskap for å skape unike og komfortable svømmeshorts, har i dag vokst seg til å bli et av de mest anerkjente mote merkene for badetøy.

Utforsk Vilebrequin


Vilebrequin er kjent for å gi blikkfangende utseende et raffinert preg. Deres kolleksjoner inneholder alltid noe unikt, fra dristige trykk til høykvalitets stoffer, og alle produktene er laget med tanke på kundens komfort.

Det særpregete ved Vilebrequin


Vilebrequin har alltid vært kjent for å være innovativ i sin tilnærming når det kommer til design og stoffer. Merket er anerkjent for sin bruk av premiumkvalitetsmaterialer og eksklusive utskrifter, og fokuserer særlig på komfort og holdbarhet.

Designprosessen til Vilebrequin


Det som gjør merket Vilebrequion unikt er fokuset på håndlagede drakter. Fra bruten av stoffet, til montering og trykking, blir hver svømmeshort gjennomgått med størst nøyaktighet for å sikre den beste kvaliteten.

Kjøp Vilebrequin på Miinto


For å kjøpe klær fra Vilebrequin, gå til Miinto. Vi har en bred samling av Vilebrequin-klær som passer din personlige stil og budsjett. Vilebrequin er et merke som har etablert seg sterkt i moteverdenen, og det forblir et ikonisk merke som har blitt synonymt med kvalitet. Enten du er på jakt etter noe stilfullt for sommeren, eller en komfortabel svømmeshorts, er Vilebrequin det perfeedte valget.

Fjern alle filter

Vilebrequin

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.