Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

WE NORWEGIANS

Den norske designeren og grunderen av We Norwegians, Tove Grane, byr på ulltøy med et vakkert design, blant annet ullundertøy og ulltrøyer. Ikke la kulden sette en stopper for hete vinterantrekk, hold deg varm og lekker med disse deilige plaggene. Ull er perfekt for å takle den norske vinterkulden, og et spennende design gjør at du enkelt kan sette sammen en flott vintergarderobe.

Dette er et norsk firma med base i Voss som fokuser på design, distribusjon og markedsføring av ullprodukter i beste kvalitet. Plaggene er etisk produsert i Europa, og du kan derfor shoppe med god samvittighet. Lover og regler for arbeidstakerne er vedlikeholdt på lik linje med andre arbeidstakere i Norge og Skandinavia.


Skapt for norsk vinter


We Norwegian vektlegger tradisjonen med å kle våre barn og oss selv i ulltøy. I tillegg legger merket stor vekt på at nordmenn flest er opptatt av hvordan produktene produseres og hvor produksjonen er lagt. Hvem lager klærne dine, og hvor kommer materialene fra? Leverandørene opererer i henhold til EU sine lover og standarder. Designet til de populære plaggene er stilrene og mindre basert på generelle motetrender i samfunnet enn ellers. Med tidløse ullplagg som ullundertøy og ulltrøyer, kan du gå høsten og vinteren i møte uten å fryse. Det er også en fordel at plaggene kan benyttes år etter år uten at design og farger skal påvirke om ulltøyet skal kastes eller ikke.


Klær til både herre og dame


I tillegg til at produksjonen av ulltøyet skal være regulert i henhold til EU sine lover og regler, ønsker We Norwegian å ivareta miljøet ved å benytte materialer som er biologisk nedbrytbare. Det er ull som passer best til nettopp dette formålet. I tillegg er det viktig med et design som tilfredsstiller nordmenn flest, slik at ulltøyet faktisk blir brukt rundt i de mange tusen hjem. Resultatet er en garderobe med basisplagg som ullundertøy og ulltrøyer som er behagelig å ha på.


Bevarer varmen og holder kulda ute


Nordmenn er generelt kjent for sine ulltrøyer. Ull som materiale er viden kjent for å bevare varme og ikke minst holde kulden borte fra huden. We Norwegian ønsker å representere en norsk livstil, og ikke minst videreføre den norske kulturarven ved bruk av ull. Siden nordmenn allerede som barn benytter ull som babytepper og babyklær, er det naturlig å føre denne tradisjonen videre i voksen alder. Ullplagg går aldri av moten her i kalde Norge, og We Norwegian har valgt å videreføre disse verdiene for å lage en bærekraftig produksjon og mote.


Praktisk og trendy ulltøy som fremmer norsk livstil


Merket tilbyr utrolig mange flotte ullplagg som ulltrøyer og ullundertøy til både herre og dame. I tradisjonelle jordfarger og en design som både passer under- og over hverdagsantrekket, er det ikke rart at We Norwegians tilfredsstiller nordmenns klesvaner. Her finner du klassiske farger som rødt, hvitt og blått. I tillegg til ullundertøy er det en mengde spennende plagg i kolleksjonene, som blant annet stilfulle kjoler i tidsriktig design og i en meget god kvalitet. Jeans og topper i utmerket passform er designet for å tilfredsstille selv den mest kresne nordmann. Med rimelig priser, god kvalitet og ikke minst stilig design, er det ikke rart at merket treffer på sin markedsføring både i Norge og i det store utland.

Fjern alle filter

We Norwegians

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.