Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

WHEAT

Wheat er barneklær på sitt beste. Det danske merket ble grunnlagt i 2002 av Charlotte og Peter Galsgaard, hvor Charlotte er sjefsdesigneren og utformer flotte barneklær med klassiske linjer, lyse fargekombinasjoner og originale mønstre. På den måten viderefører hun den skandinaviske designtradisjonen i kolleksjonene til små jenter og gutter.

Wheat legger vekt på komfort, og at klærne skal være tilpasset barnas premisser. Derfor er barneklærne laget med smarte løsninger som justerbare strikker, god plass til bevegelsesfrihet – det hele i naturlige materialer. Fargeskalaen er moderne og består av rolige og dempede pasteller, flotte mønstre og trykk som gjør barneklærne fra Wheat utrolig elegante.


Barnet står i sentrum


Det flotte universet med myke bomullstekstiler, blonder, tyll og fløyel begeistrer mange, og er med på å gjøre merket til en favoritt blant mange småbarnsforeldre. Sentralt for merkets suksess er at de alltid setter barna i sentrum. Det handler ikke om at designeren skal få lov til å utfolde seg kreativt på nye og uutforskede områder, men at barna står i sentrum. Målet er å utforme barneklær som gir dem de aller beste rammene for fri utfoldelse.


Stort og bredt utvalg


Her hos Miinto finner du et stort utvalg av barneklær fra Wheat, og du finner blant annet tilbehør, babyutstyr, overdeler, nederdeler, undertøy og nattøy. Klærne er både til jenter og gutter, slik at du garantert kan finne akkurat det du leter etter til barnet ditt. Du kan for eksempel kjøpe flotte kjoler til jentene i mange forskjellige farger, mønstre og snitt. I tillegg kan du også kjøpe flott regntøy så barnet kan løpe fritt rundt på lekeplassen uten å bekymre seg for å bli våt og kald. Wheat bruker naturlige materialer, og nattøyet kan derfor være med til å gi barnet en god og rolig nattesøvn uten irritasjon fra klærne.

Det danske merket er dessuten kjent for de lekre jakkene sine, som holder barna varme og tørre når de leker utendørs. Hvis du er i gang med å sette sammen en garderobe til jenta eller gutten din, så finner du flere merker som lager barneklær her på siden. Det gode med barneklær fra Wheat er at de er enkle å kombinere med andre merker, siden de er utformet og laget både enkle og stilrene.


Barneklær til gutter


Wheat lager kolleksjoner med barneklær til gutter i mange flotte stiler og design. Du finner blant annet bukser, gensere, nattøy, skjorter, sparkebukser og mye annet. Klærne til gutter finnes i mange forskjellige farger, blant annet blått, grått og hvitt. Du kan også kjøpe klær med forskjellige mønstre, striper og trykk, for eksempel T-skjorter med superhelter og forskjellige dyr.


Barneklær til jenter


Utvalget er selvfølgelig like stort for jentene som for guttene. Du finner for eksempel gensere, bluser, kjoler, T-skjorter, skjørt og mye annet. Fargeskalaen på klærne varierer, men det blir spesielt brukt hvit, rosa, grønn, gul og grå, i tillegg til mange forskjellige mønstre og trykk. Velg for eksempel flotte blomstrete kjoler eller kjoler med tyll. Uansett om du kjøper barneklær til jenter eller gutter, så er kvaliteten den samme gode. Wheat går ikke på kompromiss med verken den gode kvaliteten eller de myke og komfortable materialene.

Fjern alle filter

Wheat

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.