Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

WHO IS SHE

Med en tidløs, vintage look, presenterer WHO IS SHE et smykkeunivers som passer vibben din til en god prislapp. Her finner du ringer, armbånd og halskjeder som er inspirert av de aller nyeste trendene, og som gir antrekket ditt det lille ekstra. Smykker som er med på å gjenspeile hvem du er, og som representerer den du ønsker å være.

Et søskenpar fra Bergen lanserte WHO IS SHE i 2020, hvor de lar deg uttrykke deg selv gjennom trender og estetikk med smykker som de designer. De utfordrer moten med kreative stiler og eksklusive materialer, som appellerer til de fleste. Ønsket deres er å utfordre moten med stiler og eksklusive materialer på både en kreativ måte og til en overkommelig prislapp.


Et unikt smykkeunivers


Smykker er tilbehør som alltid har spilt en solid rolle når man enten ønsker å toppe, eller nedtone et antrekk. Det blir brukt for å gjenspeile personligheten vår, og er en enkel måte å uttrykke hvem vi er på. WHO IS SHE gjør det enkelt for de fleste å gjøre nettopp dette, ved å ha et stort og variert utvalg av smykker.

Du får alt fra klassiske og enkle ringer med friske farger, til mektige øredobber i sølv. Her vil både fargeglade og minimalistiske enkelt finne sine nye favoritter. Med sitt unike smykkeunivers, kan WHO IS SHE by på alt fra fargerike perler, til enkle ankelkjeder, som fort blir favoritten man velger seg rundt ankelen. Kombiner gjerne flere ankelkjeder for et komplett utseende, og med dette tar du strandtrenden til et helt nytt nivå.


Historien bak navnet WHO IS SHE


WHO IS SHE er kanskje ikke det vanligste navnet i boka, men enkelt å både huske og kjenne igjen. Navnet oppsto ut fra ønsket om å introdusere alle medlemmene i SHE-familien, i tillegg til at det gjenspeiler spørsmålet man ofte stiller seg selv eller andre. Nemlig ”Hvem er hun, og hvem er jeg?”. På denne måten samles norges største, inspirererende og engasjerende vennegjeng – som heier på hverandre. Alle blir en del av SHE-familien, som er kjent for mottoet ”La selvtilliten bære smykkene, og smykkene lar selvtilliten din skinne”.

Med navnet har de enkelt klart å beskrive det kvinner ofte tenker når de ser andre kvinner som bærer smykker de selv synes er vakre, stilige og fine. De inspirer oss til å finne ut av nettopp hvem denne moteriktige kvinnen er, hvor smykkene hennes er fra og ikke minst til at vi selv ønsker å bære det samme på egen kropp.


Selve symbolet på selvtillit


Smykket som WHO IS SHE er mest kjent for, og som er selve symbolet på selvtillit, er det lekre anhenget med kvinnekroppen. Det er henne vi elsker, vi bærer henne hver dag. Nemlig kroppen vår. En større og vakrere signatur skal du lete lenge etter.

Dette nydelige smykket fåes i flere ulike varianter, deriblant gull dekket med håndsatte Zirconia-edelsteiner. Zirconia-edelsteinene får du i både hvit, grønn og rosa. Ønsker du et bart smykke uten edelsteiner, finner du også flere varianter du kan velge mellom. For det er det som er så fint med WHO IS SHE, at de har tatt i betraktning at vi har forskjellig smak, og ulike preferanser.

Uavhengig av hvilken variant du lander på når du skal velge din favorittversjon av kvinnekroppen, kan vi garantere deg at du kommer til å bære smykket med stolthet.


Alt fra minimalistiske cubans til skinnende signaturer


WHO IS SHE sitt sortiment byr på alt fra minimalistiske cubans, til det mer skinnende signaturtilbehøret. Alt kan styles om hverandre, og om du topper det hele med ditt største smil, så er du akkurat der du skal være. Er du av typen som elsker alt som skinner, så har WHO IS SHE garantert noe du vil falle pladask for. Om du er mer glad i minimalistiske kjeder for det perfekte hverdagsutseendet, vil du også finne et bredt utvalg av dette her på denne siden.

Hos Miinto er vi opptatt av mangfold, vi er opptatt av å kunne tilby noe for alle, og WHO IS SHE sklir perfekt inn som et merke som går overens med våre verdier. Her vil du finne både skinnende, trendy, minimalistiske og glamorøse smykker. Uansett hva du ender opp med å velge, kan du være sikker på at valget ditt kommer til å gjøre deg til den beste versjonen bare du kan være.


Den store trenden med kraftige ringer


Kraftige, fargerike ringer er i motebildet som aldri før, og her er det «mer er bedre» som gjelder. Trenden går ut på at du blander kraftige, fargerike ringer med store gullringer. Her kan du gå for ringer med blanke motiver som er ensfargede, ensfargede ringer med andre detaljer, eller gullringer med motiver. Her kan du kombinere i det uendelige, og med WHO IS SHE sitt store utvalg av ringer får du mye å velge mellom.

Det å style hendene sine på denne måten kan være det som snur antrekket ditt fra å være kjedelig, til å bli svært moteriktig. Det kan brukes til alle antrekk, her er det kun fantasien som setter begrensninger. For mange er ringene prikken over i-en til en trendy manikyr.


Miks og match


WHO IS SHE byr på en kolleksjon som gjør at du kan mikse og matche alle deres smykker. Velg smykker, armbånd, ringer og fotlenker i samme farger og design, eller skap din egen unike stil ved å kombinere de ulike. Det å bruke et enkelt cubansk kjede i sølv, kombinert med et perlearmbånd og øreringer i rosa, vil få andre rundt deg til å tenke «WHO IS SHE». Topp det hele med flere stilige ringer, og du er klar for å ta verden med storm.

Fjern alle filter

WHO IS SHE

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.