Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

woolrich

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

WOOLRICH

Leter du etter stilfulle og funksjonelle jakker, dunjakker og parkas? Da har du kommet til rett sted. Woolrich er et kvalitetsmerke for moderne og trendy kvinner og menn som vil holde varmen med hete vinterantrekk, uten å gå på kompromiss med kvalitet. Merket har siden så tidlig som 1830 vært en seriøs aktør på det internasjonale motemarkedet. Det er det eldste klesmerket i USA som baserer seg produksjon av ytterklær.

Amerikaneren John Rich etablerte sin første ullfabrikk til stor glede for mange amerikanere som synes at varme ullplagg ikke var å forakte, særlig ettersom de trengte beskyttelse mot vær og vind mens de bygget ut jernbanelinjer over ødemarken. John Rich grep muligheten til å designe en egen kleskolleksjon til dem, og dette var begynnelsen på den stolte historien til klesmerket Woolrich.


Med typiske amerikanske verdier


Klesmerket har siden den gang fokusert på verdier som komfort, holdbarhet, motstand, enkelthet og varme. I dag kombineres merkets historiske identitet med en moderne tolkning av det som for andre regnes for å være typisk amerikansk. Det populære amerikanske klesmerket fokuserer nå på å kombinere den tradisjonelle arven fra da klesmerket ble etablert for over hundre år siden med dagens trendy klesmote. Den sofistikerte militære stilen til deler av de populære kolleksjonene er et godt eksempel dette. Woolrich ar videreutviklet det tradisjonelle klesmerket og inkludert spennende elementer fra resten av den internasjonale motearenaen.

Det gir dunjakkene og andre jakker et unikt særpreg, noe som selvsagt gjør at plaggene har blitt meget populære blant internasjonale trendsettere. Du bevarer garantert din personlige stil med fargerike og tradisjonelle, samt moderne og innovative klesplagg fra amerikanske Woolrich. Du kan style jakkene etter din egen stil ved å variere tilbehør som sko og vesker. Du kan for eksempel hive jakken over deg når du skal på fest i vinterkulden, og du kan bruke dunjakkene til trendy jeans og høye støvletter. Ikke vær redd for å eksperimentere med de stilrene plaggene.


Den originale Artic Parkas


Den originale parkasen som ble produsert allerede i 1972 for arbeiderne som arbeidet ute om vinteren. Siden den gang har jakken blitt en slager. Parkas dunjakke er i dag Woolrich store ikoniske stolthet, og ytterplagget er også et must også blant norske og skandinaviske trendsettere. Den amerikanske Artic Parkas jakken har prydet skuldrene til flere internasjonale kjendiser som Penelope Cruz og Jessica Parker. Klesmerket blir også brukt av friluftsmennesker. Med en god og varm Woolrich dunjakke for hånden, kan vinterkulden bare komme.

Det amerikanske luksuriøse klesmerket Woolrich byr på mer enn bare Artic Parkas, selv om denne dunjakka er den som gjerne passer best om vinteren i Norge. Det populære klesmerket byr på kolleksjoner til hele familien. Her er det mye lekkert å finne, enten du leter etter jakker eller sko. Med flotte klær i de nyeste trendene, både til liten og til stor, er det ikke rart at stadig flere nordmenn faller for fristelsen og kjøper seg et plagg eller to. Ta gjerne en titt i kolleksjoner til eksklusive Woolrich hver eneste sesong og sikre deg et av de ikoniske klesplaggene. Her får du god kvalitet og et stilfullt design til gode priser.


Moderniser yttertøysgarderoben din med Woolrich


Moderniser yttertøygarderoben din med et stort utvalg av jakker og kåper fra Woolrich hos Miinto for både menn og kvinner. Med hundrevis av plagg fra det fineste utvalget til dette moderne klesmerket, vil du alltid ha noe å holde varmen med. Du finner alt fra lange kåper til behagelige vinterjakker for å holde deg varm og trendy i vintermånedene. Her vil enhver moteriktig mann og kvinne finne et alternativ til både vått vær, snøvær og andre ellers kalde vinterdager. Med Woolrich vil du gjøre en investering i utendørs klær som garantert vil vare livet ut, takket være dette motemerkets bruk av kvalitetsmaterialer.


Den ikoniske ullkåpen


Woolrich er en av de klassiske amerikanske ullbedriftene og dette motemerket har derfor spesialisert seg på yttertøy laget av ull. Woolrich eier egne ullfabrikker som produserer kvalitetsull av høyeste klasse, for å sørge for å levere slitesterke varer av fremste kvalitet. Dette motemerket har drevet med ull siden begynnelsen av det nittende århundre, og derfor holder det prisen som den eldste kontinuerlige produsenten av yttertøy i USA. En stilfull ullkåpe går aldri av verken herre- eller damemoten, og derfor er dette et klassisk element som enhver bør sikre seg i sin personlige garderobe.

Med lang erfaring innen motebransjen, vil du garantert bli fornøyd med ditt Woolrich-kjøp her hos Miinto. Dette merket er spesielt kjent for sine gjennomtenkte, rene og konsistente design, og derfor får du tidløse plagg som vil vare sesong etter sesong. Hvert Woolrich-kolleksjonsdesign gjør ideen om fornuftig og stilig holdbarhet til virkelighet. Så ønsker du en lekker ullkåpe som skal vare i mer enn en sesong, er en Woolrich-kåpe den riktige kåpen å investere i. Finn klassiske ullkåper i nøytralt design, eller gå for merkets ikoniske rutete kåpe.


Finn din unike stil


Hvis du gjerne gir litt ekstra for kvalitet og design, er det luksuriøse Woolrich-merket etter din smak. Merket har bygd opp sin troverdighet blant kvinner og menn verden over takket være deres kvalitetsprodukter og materialer som brukes til å lage plaggene. Merkets plagg er til og med å se blant kjendiser, slik som blant annet Adele og Nick Jonas, fordi de sverger til merkets kvalitet og design.

I utvalget til Woolrich vil du finne et hav av jakker i forskjellige typer av former og materialer. Et særtrekk ved yttertøyet er også deres brede utvalg av lekre farger. Merkes bruk av rike og unike fargekombinasjoner gjør at alle vil finne en farge som komplementerer deres egen hudtone. Trenger du en stilsikker jakke, da vil Woolrich sin Down Coat i en nydelig brun tone være et godt valg for kvinner. Denne modellen vil også passe utmerket inn i den skandinaviske stilen. For eventyrlystne menn som tør å skille seg ut i mengden vil det være passende å kle seg i et av motemerkets lyse jakker. For de som liker det mer nedtonet og klassisk i fargeuttrykket, har Woolrich et hav av jakker i klassiske design og nøytrale farger til både menn og kvinner.


Woolrich – Mer enn bare skjønt og funksjonelt yttertøy


Selv om dette amerikanske motemerket er mest kjent for sitt ikoniske yttertøy, har de også et hav av klær, sko og annet tilbehør til alle slags anledninger. I kolleksjonen finner du et bredt utvalg av stilfulle gensere, topper, bukser og tilbehør til menn og kvinner. Her kan du kle deg i Woolrich fra topp til tå, med et lekkert antrekk kombinert med en stilfull boblejakke eller elegant kåpe. Woolrich tror på å skape skjønnhet ved å bruke materialer som oser av luksus, og som i sitt utrykk kan skape et inntrykk av et stilig og moteriktig utseende. Dette motemerket er det perfekte valget for både urbane og naturnære miljøer, og for nesten alle andre stiler derimellom.

Fjern alle filter

Woolrich

Side 1 Av 11

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.