Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

Z ZEGNA

Z Zegna er en italiensk motemerkke med en sterk innsats i moderne uttrykk og innovativt design. Det er det yngre og mer urbanorienterte segmentet av Ermenegildo Zegna, som er et velkjent og respektert navn i moteverdenen. Mens det hovedsakelig er kjent for sine menns klær, har Z Zegna vist seg å være et merke som også kvinner kan finne attraktive produkter.

Historien bak Z Zegna


Z Zegna er en av grenene av det erfarne motehuset Ermenegildo Zegna. Det ble lansert som en egen linje i 2003 for å imøtekomme den yngre og mer stilbevisste damen og herren. Navnet kom fra Zegnas andre generasjons etterfølger, Zegna Zegna. Merket har siden ivaretatt familiens høye standarder for design, materiale og håndverk.

Bli kjent med Z Zegna


Z Zegna er kjent for redefinere grensene for moderne herreklær. Med sitt innovative fokus på tekniske materialer og utforminger, fremhever Z Zegna verkstedets skredderkunst og legger det i et moderne og urban karakter. Det har et bredt spekter av blandede klassiske og moderne stiler som varer fra dresser og jakker til strøk, sko, og tilbehør.

Z Zegna's Særskilte Egenskaper


Kvaliteten på Z Zegna-produkter er en viktig del av merkets identitet. Merket er kjent for sitt fokus på detaljer, med høyprofilerte stykker laget av luksuriøse stoffer. Med en kombinasjon av håndverk og moderne designprinsipper, skiller Z Zegna seg ut i den moderne moteverdenen.

Z Zegna og teknologi


En annen side av Z Zegna som skiller det ut fra mengden er merkets fokus på teknologi. Med integrering av teknologiske innovasjoner i klærne sin, viser Z Zegna igjen sin forpliktelse til moderne designprinsipper og innovasjon.

Kjøp av Z Zegna på Miinto


På Miinto, er det enkelt å sikre seg moderne og sofistikerte Z Zegna-produkter. Fra elegante dresser til behagelige hverdagsklær, Miinto gir deg muligheten til å legge til denne standard-bæreren av italiensk mote i garderoben din. Det er ikke mye mer å si om Z Zegna enn at det er et merke som fortsetter å forme menns mote med sin innovative tilnærming til design og høy kvalitetsstandard. Uansett om du er ute etter en skarp dress for arbeid eller en mer casual stil for hverdags, kan du stole på at Z Zegna leverer produkter med enestående kvalitet og enestil.

Fjern alle filter

Z Zegna

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.