Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

ZIMMERMANN

Sydney-baserte Zimmermann skaper enkle og lette klær som passer perfekt på en varm sommerdag på stranden, som kjoler, bikinier, badedrakter og andre uunnværlige sommerplagg, men passer også godt til andre sesonger hvis plaggene kombineres riktig. Det sier seg selv at de kan hente all den inspirasjonen de trenger fra sitt eget hjemland, det solrike Australia. Det betyr likevel ikke at merket ikke også ser mot resten av verden når de designer klærne sine. Her finner du moteriktige dameklær som passer på hvilken som helst strand i hele verden, også i Norge. Merket ble først internasjonalt anerkjent for sine fargerike og dristige badedrakter og bikinier, og det gikk ikke lenge før de fikk en fast tilhengerskare av både alminnelige og celebre moteinteresserte kvinner. Søstrene Nicky og Simone Zimmermann har etter hvert klart å skape et merke som har en umiskjennelig estetikk. For med en feminin boho-følelse, sans for selv de minste detaljer, delikate volanger, avanserte broderier og intrikate trykk, er Zimmermann lett å kjenne igjen.


Moteriktig og behagelig


Det finnes uendelig mange måter å gå med klær fra Zimmermann på. De løse silhuettene passer perfekt sammen med et par sandaler på stranden, hvis du da ikke foretrekker å gå barbeint. Her er det virkelig snakk om dameklær som rett og slett innbyr til avslapping og sorgfrie sommerdager og netter. Selv om merket først fikk internasjonal anerkjennelse for bikiner og badedrakter, så var det med kjolene det hele startet. Helt siden starten har de vært tro mot den originale visjonen deres, nemlig sofistikert femininitet, en lidenskap for detaljer og en kjærlighet for farge og trykk. Det er nettopp disse egenskapene som fortsatt kjennetegner klærne fra Zimmermann, og som gjør at produktene er så elsket over hele verden. I og med at merket nå har nesten 30 års erfaring med å perfeksjonere både stil og passform, kan du være sikker på at du får en kjole, bikini, badedrakt eller andre design som sikrer deg en moteriktig stil på stranden, samtidig som de er utrolig behagelige å ha på seg.


Fra det lokale markedet til salg i hele verden


Det er Nicky som er selve desigeren, og det var hun som begynte å selge designene sine på markedet i New South Wales i Australia. Dette var et viktig skritt i utviklingen deres, og markedet var en mulighet for Nicky til å raffinere og utvikle sin estetiske sans, og dessuten få muligheten til å se hvordan kvinnene reagerte på designene hennes på nært hold. Det var her gjennombruddet kom. Plutselig stod det om designene hennes i Australian Vogue. Dette var uten tvil et betydelig øyeblikk, og plutselig begynte hun å motta bestillinger fra butikker rundt omkring i hele Australia. Ikke lenge etterpå åpnet hun og søsteren den første butikken deres i byen Darlinghurst. Det familiære båndet mellom Nicky og Simone nevnes som selve fundamentet i merket, og er årsaken til at merkenavnet har gått sin seiersgang over hele verden og nå er anerkjent som et unikt og eksklusivt merke.


Romantiske og detaljrike topper, kjoler og plagg


Aldri kjedelig, alltid unikt! Det må være definisjonen på et antrekk med plagg fra dette pompøse klesmerket. Hev et antrekk med en romantisk topp eller kjole, med nydelige blonder og volanger fra Zimmermann. Dette merket lar deg tre ut av skallet slik at du kan leve en moteriktig livsstil.

Zimmermann har fokus på å gå sin egen vei og det å fremme det unike. Derfor får du her helt spesielle plagg med en helt egen estetikk som ikke ligner andre motemerker. Våg å skille deg ut, våg å være unik med selvsikre og iøynefallende plagg fra kolleksjonen til Zimmermann! Kolleksjonen er frisk, feminin og optimistisk, og gjenspeiler en eventyrlig og pulserende livsstil. Fyll på garderoben med lekre godbiter som vil sikre deg lekre antrekk hver gang du kler deg i plagg fra dette moderne og verdenskjente merket.


Skulpturell og feminin kolleksjon


Zimmermann er motemerket med lekre mønster, skreddersydde snitt og stoff i høy kvalitet, men fremfor alt er det en spesiell oppmerksomhet på detaljer med volanger, blonder og et attraktivt design som gir et romantisk utrykk og fremhever skjønnhet.

Sensualitet, ekstravaganse og en bohemsk stemning, dette er grunnpilarene i Zimmermanns stil. Designerens evne til å skape perfekte, kreative, feminine og teatralske klær har gjort Zimmermann til mange kvinners favorittmerke. Klærne har blitt sett på kjendiser som blant annet Beyoncé og Kendall Jenner, og har prydet moteblader verden over. Vi hos Miinto gir deg den unike sjansen til å kle deg i et merke i verdensklasse og kunne gå med det samme klesmerket som store kjendiser verden over. «Look faboulous – always» eller «Se alltid storslagen ut» – med klær fra Zimmermann.


Noe til enhver anledning og sesong


Zimmermann-kvinnen er feminin og liker å ha det gøy med mote. Hun elsker å kjøpe ting som får henne til å føle seg bra og vakker. Hun har et øye for noe nytt og uventet og danner en følelsesmessig forbindelse med tingene hun har på seg. Med Zimmermann kan du heldigvis leve som en selvsikker og moteriktig Zimmermann-kvinne sesong etter sesong, selv om plaggene assosieres mest med sol, sommer og sandstrender.

De flotte plaggene med sin varme og lekne vibb er ikke kun forbeholdt varme sesonger. Kolleksjonen har en estetikk som på en enkel måte kan kombineres med andre plagg, slik som gensere, kåper, jakker og boots. Zimmermanns kolleksjon har en allsidig estetikk som gjør det enkelt å kombinere plaggene til forskjellige stiler. Estetikken er feminin og leken, men med et fast fokus på unike detaljer, farger og trykk, som kan tones opp og ned og tilpasses alle sesonger og anledninger. Finn noen basisfavoritter her hos Miinto og la plaggene danne et grunnlag for ekstravagante og pene antrekk året rundt.


Finn Zimmermann her hos Miinto


Uansett hvilken årstid det er, så har kolleksjonene fra Zimmermann en uforlignelig måte å få alle til å glede seg til sommeren. Kolleksjonen for 2020 følger de samme trendene fra tidligere kolleksjoner, og har tatt «strand-chic» til nye høyder. Her finner du blant annet volanger i flere lag, puffermer som har rikelig med lisser og snører og kjoler i forskjellige lengder. Som alltid er designene laget av lekre materialer i høy kvalitet. Gi deg selv flere gode grunner til å dra på stranda, og velg lekre og eksklusive design fra Zimmermann her hos Miinto.

Når du handler hos Miinto får du det beste utvalget av førsteklasses produkter. Vi er opptatt av fornøyde kunder og velger derfor våre boutiquepartnere med omhu, for å sikre at du alltid blir fornøyd med handelen hos oss. I tillegg elsker vi mangfold, individualitet og å støtte kvinner og menn til å utfolde sine egne, unike stiler. Derfor finner du her et bredt utvalg av produkter, slik at du kan finne noe som passer akkurat til deg og til din unike stil. Vær deg selv, bygg din egen skjønnhet!

Fjern alle filter

Zimmermann

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.