Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SKJERF FRA BURBERRY

Burberrys ikoniske skjerf – Et trendy tillegg til antrekket

Burberry, grunnlagt av Thomas Burberry i 1856, hadde et enkelt mål: Å beskytte folk mot det britiske været! Så i 1879 utviklet Burberry et gjennombrudd i værbestandig tekstil, gabardinstoffet.

Dette tradisjonelle stoffet i Burberry skjerf er fortsatt i bruk i dag, spesielt i trenchcoats, og Burberry er kjent som en ledende produsent av dette ikonet av et yttertøy. Gabardinbomullen er et tradisjonelt stoff som brukes selv i trenchcoats i dag, og Burberry er nært forbundet med trenchcoaten som et ikonisk plagg i moteverdenen.

Er du på jakt etter et eksklusivt og stilfullt tilbehør for å fullføre antrekket ditt? Ta en titt på Miinto av utvalger fra Burberry skjerf! Burberry er kjent for å lage luksuriøse skjerf av høykvalitetsstoff som ull, kasjmir og silke. Burberry skjerf kommer i et bredt spekter av farger og mønstre, inkludert det ikoniske «nova check» mønsteret som er et kjennetegn for merket.

«Nova check» er et mønster som er kjent for å være et av de viktigste kjennetegnene til Burberry skjerf. Det er et rutemønster som består av røde, svarte og hvite rektangler, og ses ofte på skjerf, tørklær, vesker og andre tilbehør. Det har vært assosiert med luksus og eksklusivitet.


Burberrys Kasjmirskjerf – Enkel beskyttelse og komfort


Opplev varmen og mykheten til kasjmir med den populære Burberry skjerf. I motsetning til en kasjmirgenser, trenger du ikke å bekymre deg for friksjon og pilling når du bruker det rundt halsen. Burberrys kashmirskjerf er laget av de fineste kashmirkvalitetene, som gir en myk og varm følelse mot huden.

Disse Burberry skjerfene er ikke bare praktiske, men også svært stilige og kan fullføre antrekket ditt på en elegant og enkel måte. Uansett om det er kaldt eller mildt vær, kan du alltid holde deg varm og komfortabel med et av Burberry skjerf.

Thomas Burberrys tekstiler og design ble høyt verdsatt av mange, spesielt av eventyrlystne mennesker som flygere og polfarere. På grunn av dette var det mange verdensrekorder som ble satt av folk som var iført Burberry skjerf og klær. Burberrys teknologisk avanserte tekstiler og funksjonelle design var svært verdsatt av de som ønsket å utforske verden og søkte komfort, beskyttelse og stil på samme tid.


Klassisk & eksklusivt – Miinto tilbyr rutene fra Burberry skjerf


Plagg med ruter i forskjellige farger har lenge vært populære for sin evne til å skape en følelse av hjemmekos og varme, og Burberrys unike design og nøyaktighet gjør at de skiller seg ut fra resten. Burberry skjerf er kjent for å bruke kvalitetsmaterialer og spesialtilbehør, noe som gjør at produktene varer i flere tiår og fortsetter å være etterspurte.

Burberry skjerf har også et rykte for å være et symbol på klassisk eleganse, beskjedenhet og selvbeherskelse, og det har vært favorittmerket til kjendiser som Bernard Shaw, Marlene Dietrich, prinsesse Diana, dronning Elizabeth og mange flere. Ta en kikk på de nyeste trendene fra Burberry skjerf her hos Miinto og opplev kvalitet og stil selv.

Burberry skjerf er kjent for å ha to eller tre kontrastfarger, ofte i lyse pastellfarger, men også i mer fargerike nyanser. Cellearrangementet i skjerfene er nøye gjennomtenkt og gir en lekker og interessant effekt. Designere for kvinner har utviklet romantiske og feminine mønstre, som kan være med lekne utskrifter eller abstrakte, mens designene for menn er mer begrenset til beroligende toner. 


Naturlige materialer og unikt design


Alle Burberry skjerf er laget av naturlige stoffer av høy kvalitet, som silke, kasjmir, ull og bomull. Dette gir deg muligheten til å bruke skjerfene i ulike bilder og årstider, og understreker din gode smak og velvære. Lette og glatte stoffer som kasjmir og silke gir et elegant utseende, mens stoff som bomull og ull er perfekte for kjøligere vær.

 Et stort skjerf eller sjal kan legge eleganse til utseendet ditt ved å vikle det rundt halsen eller kaste det over skuldrene. Burberry skjerf kan brukes på forskjellige måter, enten det er bundet eller asymmetrisk, alt avhenger av din personlige stil.

Burberry er kjent for å lage skjerf av høy kvalitet med en unik kombinasjon av materialer. Deres nyeste versjon av det lette skjerfet er laget av en blanding av ull og myk silke, med delikate frynser og et overdrevent rutemønster som gir et ekstra stilig preg. Skjerfene er laget i Italia og tilbyr et unikt og eksklusivt utseende.

Ønsker du et ekstra preg av eleganse til antrekket ditt?


Oppdag Burberrys Montage-skjerf hos Miinto


Dette skjerfet har en spesiell plass i Burberrys historie, som kombinerer fire av merkets ikoniske motiver – Icon-stripen, Vintage-sjekken, Monogram-stripen og Riccardo Tiscis nyeste TB-monogram – i et dristig, altomfattende design. Sammensetningen av disse motivene skaper en feilfri sartorial estetikk som vil utfylle ethvert antrekk.

Leter du etter et skjerf med en vedlikeholdsvennlig overflate og et unikt, luksuriøst utseende? Skjerf med ferdige kanter, dekorative mønstre og en kontrasterende kant er en stilfull tilføyelse til ethvert antrekk. Gjør deg mer elegant med et skjerf fra Burberry i en lys og livfull farge, og la signaturtrykket fullføre looket.


Bærekraft og etikk i fokus


Burberry har et ansvar for å drive virksomheten sin på en måte som er både etisk og bærekraftig. Dette innebærer å sørge for at produktene som produseres ikke skader mennesker eller miljøet, og å være åpen og ærlig om virksomhetens praksiser.

I tillegg har Burberry et ansvar for å bidra positivt til samfunnet, ved å støtte lokale initiativer og veldedige formål. Selskapet har en langsiktig strategi for bærekraft kalt "Positive Luxury", som fokuserer på å beskytte mennesker, produkter og planeten. For å nå dette målet, er selskapet involvert i flere prosjekter, partnerskap og kampanjer for å redusere sitt miljøavtrykk, støtte lokalsamfunnene og fremme etiske praksiser i bransjen.

Hos Miinto har vi en klar visjon om å skape et inkluderende og mangfoldig moteunivers for våre kunder. Vi forstår at hver person er unik og har sin egen stil, og ønsker å gi våre kunder muligheten til å uttrykke seg selv gjennom mote. Derfor har vi et bredt spekter av produkter på vår plattform, designet for å styrke og inspirere våre kunder til å være de beste versjonene av seg selv gjennom mote og design.

Vi er også svært opptatt av bærekraft og ønsker å bidra til en mer ansvarlig og miljøvennlig moteindustri. Derfor har vi som mål å bekjempe overproduksjon og tar aktive grep for å eliminere uholdbare praksiser i bransjen. Vi tror at gjennom å ta ansvar for vår egen påvirkning på miljøet, kan vi skape en mer bærekraftig moteindustri for fremtiden. Hos Miinto er vi stolte av å jobbe for å ha en positiv innvirkning på både våre kunder og verden rundt oss.

 

Fjern alle filter

Burberry

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.