Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Barn Sko Sneakers

Sneakers (283)

Det finnes utrolig mange forskjellige modeller og design når det kommer til fritidssko til barn, uansett om det gjelder sneakers til gutter eller jenter. Dessuten finnes det også mange utgaver som passer til både jenter og gutter i utrolig mange forskjellige fargekombinasjoner og stiler. Her hos Miinto har vi samlet et stort og variert utvalg slik at du kan finne noen som er helt perfekte til barnet ditt.

Sneakers er ofte veldig lette og er som regel sko barn er veldig glade for. Skoene er spesielt populære hos de barna som gjerne vil ha et par ekstra kule og tøffe sko, og er dessuten perfekte til de aktive barna. De er veldig gode å løpe i siden de sitter veldig godt på føttene, og som sagt ikke veier all verdens.

Sneakers og fritidssko til de eventyrlystne

Fritidssko og sneakers passer perfekt til barn som ikke bare har lyst til å sitte der hjemme, men heller dra ut på eventyrreiser. Her finner du størrelser som passer til de aller minste og helt opp til tenårene. Det finnes også forskjellige måter å lukke de forskjellige skoene på, enten ved hjelp av skolisser eller borrelås. Så her handler det bare om å velge det som barnet foretrekker. Når det kommer til materialer, så kan du finne sneakers i skinn, stoff, lerret og mye annet. Og du kan alltid være sikker på at kvaliteten er helt på topp.

Sneakers til hverdag og fest

Uansett om du leter etter et par sneakers til jenter eller gutter, så er de kjente for å være utrolig praktiske og passer til mange forskjellige anledninger. Det store utvalget av sneakers du finner her på siden gir deg gode muligheter for å finne ett eller to par til barna dine. Uansett om skoene skal brukes i barnehagen, skolen eller i andre anledninger, er barnesneakers den ideelle partneren når det skal lekes. Det er viktig at føttene er godt beskyttet samtidig som skoene er stilig. Det er selvfølgelig også viktig at skoene har en god passform så de ikke sklir rundt omkring eller at de gnager. Sneakers er en lukket sko, noe som resulterer i at det er lettere for barna å holde seg varme. I løpet av de varmere periodene er det derfor viktig at dere som foreldre forsikrer dere om at barnas føtter ikke får det for varmt. Et godt råd er å alltid ha et par sandaler eller sko barnet kan skifte med.

Finn et par sneakers til barn hos Miinto

Det blir produsert utrolig mange sneakers til barn i alle mulige forskjellige design og farger. Og vi er temmelig sikre på at du kan finne et par som passer til barnet ditt her, uansett hvilke preferanser han eller hun har. For her finner du alt fra klassiske sneakers til mer moderniserte utgaver. Det er med andre ord sneakers som passer til enhver stil og smak her på siden.POPULÆRE MERKER TIL BARN:

Lillelam

Mini A Ture

Molo

Name It

Reima

Småfolk

Viking

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

283 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.