JANUARSALG! | Gratis frakt på kjøp over 499,-
JANUARSALG! | Gratis frakt på kjøp over 499,-
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Skolesekk og ryggsekk (79)

Mangler barnet ditt en ny skolesekk? Når skolestarten står for døren og barnet gleder seg til å komme av sted, så gjelder det å finne en flott ryggsekk så barnet går på skolen med et stort smil. Her hos Miinto har vi et stort utvalg av skolesekker og skolevesker, slik at du kan finne en som er helt perfekt.

Det er én ting som man ikke må glemme på første skoledag, og det er en ransel. Hvis du er ute i god tid, så kan barnet ditt gå og glede seg til skolestarten med sommerfugler i magen. En skolesekk er en investering, og det skal være plass til bøker, drikkeflaske, matboks, pennal, blokkfløyte og andre ting.

Viktige ting å huske på ved kjøp av skolesekk

Når man skal kjøpe en skolesekk, så er det viktig å tenke på hva det skal være plass til I ryggsekken. På noen skoler er det nødvendig med et lesebrett eller en bærbar computer. Og hvis man kan henge fast gymbagen, så er det et pluss. Dermed kan barnet ditt ha hendene frie på vei til skolen. En ransel skal bæres mange dager i året og derfor er det viktig å velge en skolesekk med omhu. Høy kvalitet og funksjonalitet er noen av de viktigste elementene når man skal velge en helt riktig ryggsekk. I det store utvalget vårt finner du flere varianter med innvendige rom til både pennal, matpakke og flaske, slik at de aldri blir borte på skolen eller på farten. Det er også nødvendig å ha reflekser utvendig på sekken når det er mørkt, når barnet selv sykler eller går på skolen. Hvis du i tillegg velger en skolesekk som er vannavvisende, så slipper dere å få mange våte skolebøker og hjemmelekser.

Skolesekk til eldre elever

Etterhvert som barnet har vokst seg større og tiden nærmer seg for å skifte ut den gamle ryggsekken med en ny ryggsekk, så passer det som regel også med at barnet har vokst fra en ransel med tegneseriemotiver og heller vil ha en skolesekk i et mer moderne og moteriktig design. På de eldre klassetrinnene spiller funksjonalitet en stor rolle når man skal velge ny skolesekk. Her er det nemlig viktig med en datamaskinlomme med polstring, slik at den bærbare datamaskinen ikke tar skade av å bli fraktet frem og tilbake til skolen. Det er også viktig at den er romslig, siden det ofte kommer flere og flere bøker jo eldre man blir. De eldre elevene foretrekker noen ganger en skoleveske i stedet for en skolesekk. Det hele handler selvfølgelig om smak og behag, men det er uansett viktig at den har de samme robuste egenskapene som en god skolesekk har.

Her på siden finner du skolesekker i alle mulige design, farger og materialer og det er garantert en ransel eller skoleveske som passer perfekt til deg eller barnet ditt. Så ta en titt på det store sortimentet her på siden og la deg bli inspirert.MER INSPIRASJON TIL SKOLEBARN:

Helly Hansen

Hummel

Kattnakken

Molo

Name It

Reima

Småfolk

Viking

Wheat

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

79 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.