Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Regntøy (103)

Det er viktig at barn har skikkelig regntøy slik at de også kan leke selv om det regner utenfor. Her hos Miinto har vi alt innenfor regntøy, både regnbukse og regnjakke til barn i tillegg til kjeledress man virkelig kan føle seg fri i. Så ta en titt på det store utvalget og bli inspirert.

Barn ser muligheter i all slags vær, også regnvær. Hvis det er demninger og vannpytter som innbyr til spennende lek utendørs, så er det ekstra viktig å ha klær som passer til været. Man kan jo leke i timevis bare man er tørr og varm. Det finnes utrolig mange forskjellige typer regntøy til barn, og det er garantert noe som passer perfekt både når det gjelder behov og smak.

Finn det riktige regntøyet

Som foreldre kan det være vanskelig å vite hva man skal se etter når det gjelder funksjonelt regntøy som gir barnet akkurat den kombinasjonen av sikkerhet, slitestyrke og komfort som er nødvendig. Man kan for eksempel finne regntøy med fôr så barnet ikke fryser selv om vinteren er på vei. For mange kan dette selvfølgelig være en perfekt løsning, for det er aldri morsomt å avslutte leken for tidlig bare fordi man fryser. Du kan også finne regntøy som er både vind- og vanntett. På denne måten behøver ikke barnet ha på seg flere lag for å holde vinden ute. Man må heller ikke glemme refleksregntøy til barn, slik at barnet blir mer synlig i den mørke årstiden. En stilig og praktisk regnbukse og regnjakke til barn er en absolutt nødvendighet for alle barn som gjerne vil leke hele året rundt, uansett vær.

Praktisk regntøy

Noe som er ekstra praktisk med regntøy til barn, er at det ofte er todelt så det kan brukes samlet, men også som regnbukse og regnjakke hver for seg. Om våren er det for eksempel ofte lunt men vått og gjørmete, og da er det godt å ha et par vanntette regnbukser på seg. Du kan også blande og passe sammen de forskjellige delene med regntøy dere allerede har der hjemme. Så kan leken fortsette med en ny overdel selv om regnjakken skal henge og tørke. De fleste regnbuksene har dessuten regulerbare seler og fotstropper som sikrer at vann og søle holder seg ute der det hører hjemme.

Kjeledress eller regnbukse og regnjakke?

Her hos Miinto har vi sørget for å ha et bredt utvalg, slik at du kan finne det regntøyet som passer best til barnet ditt, uansett størrelse og stil. Det er du som kjenner barnet ditt best, og det er du som bestemmer om barnet skal ha en kjeledress eller en separat regnbukse og regnjakke.POPULÆRE MERKER INNEN REGNTØY TIL BARN:

Helly Hansen

Hummel

Kattnakken

Mini A Ture

Molo

Name It

Reima

Småfolk

Viking

Wheat

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

103 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.