SUMMER SALE - SPAR OPPTIL 60% | Fri frakt ved kjøp over 499,-

SPAR OPPTIL 60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

adidas NMD (1)

En av verdens ledende aktører i markedet for sportsutstyr og treningsklær har igjen designet en ny folkefavoritt - nemlig a?didas NMD. Disse behagelige, strikkede sneakersene har god demping og en fjærlett følelse som sørger for god komfort hele dagen. Hva mer kan man ønske seg?

Fjærlette sneakers med god demping

Hos oss? finner du adidas NMD i flere ulike varianter og farger. Overdelen på disse skoene er tettsittende, støttende og strikket, noe som gjør at den har særdeles gode pusteegenskaper. Selve skoen har en sokkelignende konstruksjon som gir god støtte for foten, og sålene har en responsiv støtdemping som overgår andre modeller.

Passer til jobb, trening og fest!

Sneakers er uten tvil noe av det mest anvendelige man kan ha i garderoben, og disse? er intet unntak. Disse stilige og gode strikkede sneakersene passer til jobb, fest og trening. Kombiner dem med jeans og skjorte på jobb for å skape en elegant, men casual look, eller bruk dem til et par chinos om sommeren for et sporty, men stilig uttrykk. adidas NMD passer selvsagt også perfekt på trening eller byvandring. Stil trenger absolutt ikke å gå på bekostning av komfort! Hvilken farge passer i din skogarderobe? Kanskje du trenger flere å velge mellom?

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

1 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+100.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.