SUMMER SALE - SPAR OPPTIL 60% | Fri frakt ved kjøp over 499,-

SPAR OPPTIL 60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Bucket Hats

Bucket Hats (23)

Bucket hat, eller bøttehatt på godt norsk, stammer opprinnelig fra en tropisk lue som ble laget til den amerikanske hæren under Vietnamkrigen. Etter hvert ble de lette hattene også populære hos blant annet fiskere som solhatt for solbeskyttelse, og selvsagt også som et stilig accessoir!

Alle kler hatter!

Hos oss? finner du et bredt utvalg av ulike bucket hats, og her er det noe for enhver smak. Du kan blant annet velge en moteriktig modell med fuskepels som passer perfekt for dem som ønsker å sette prikken over i-en på antrekket sitt. Hvis du ønsker en mer sofistikert look, kan en klassisk sandfarget eller marineblå modell være midt i blinken. Vil du være litt mer vågal? Velg en med fargerike mønstre eller – kanskje enda bedre – leopardprint!

Fullfør antrekket ditt

En bucket hat er den perfekte prikken over i-en på ethvert antrekk. Vi er sikre på at du finner en modell som passer perfekt for deg, enten du vil ha en modell som matcher resten av antrekkets farger og stil eller du vil ha en kontrastfarge som skiller seg ut. Vi anbefaler å ha et utvalg av ulike modeller for hånden. Da vil du alltid kunne variere antrekket ditt, uansett hva du har på deg.POPULÆRE BRANDS TIL DAME:

Faithfull the Brand

Ganni

Gant

Rodebjer

Vero Moda

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

23 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+100.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.