Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

AXEL ARIGATO

Hvem vil ikke ha klær og joggesko i uovertruffen kvalitet kombinert med priser de fleste kan være med på? Det tror jeg de aller fleste gjerne vil, og nå kan du få denne unike kombinasjonen ved å investere i et par joggesko av høy kvalitet eller kule klær og tilbehør fra Axel Arigato. Vi har sørget for å samle et bredt spekter av deres design her på siden, slik at du også kan få mulighet til å gjøre fantastiske kjøp som gir glede i lang tid.

Det er ikke helt tilfeldig at Axel Arigatos navn kommer fra «takk» på japansk. For det er nemlig akkurat det føttene og tærne dine kommer til å si til deg når du går rundt i et par joggesko fra Axel Arigato. En populær modell er for eksempel "Axel Arigato Marathon Runner." En skal være veldig heldig hvis man klarer å få tak i et par joggesko i like høy kvalitet og til en like god pris – som samtidig utstråler fantastisk design – et annet sted.


Axel Arigato – det beste fra flere verdener


Til tross for sitt japanske navn, så ble Axel Arigato grunnlagt av svenskene Albin Johansson og Max Svärdh i 2014. De to grunnleggerne stiftet merkevaren fordi de hadde problemer på markedet med å finne sko de selv hadde lyst til å gå med. Salget av de lekre og komfortable joggeskoene startet på Instagram, men ble raskt en så stor suksess at de ble nødt til å åpne flere butikker rundt omkring i Europa.


Hyllest til japansk minimalisme


I dag lanserer ikke Axel Arigato kun de populære joggeskoene sine, for kolleksjonene inkluderer også klær og tilbehør som selges i over 100 land. Det er ikke så vanskelig å forstå hvorfor så mange er interessert i det svenske merket. Merkets japanske navn kommer fra det faktum at Albin Johansson og Max Svärdh ønsket å designe joggesko som en hyllest til japansk minimalisme – og naturlig nok design. Designet og kvaliteten er det heller ikke noe å si på, siden skoene er håndlaget i Portugal av profesjonelle håndverkere og av de aller beste materialene.

Axel Arigato sko holdes i et enkelt og stramt design som kan brukes til både hverdag og fest. Hvis du liker å ha en avslappet og uformell stil i hverdagen, kan joggeskoene fra Axel Arigato gi antrekket et ekstra løft. Skoene kan samtidig være akkurat det som skal til for å gi festantrekket ditt en tøff nedtoning. I tillegg gjør det enkle designet at skoene kan brukes igjen sesong etter sesong, og fremdeles være det som setter prikken over i-en på ens antrekk.


Fingeren på pulsen med «Drop of the Week»


Det faktum at Axel Arigato selger klær, sneakers og tilbehør er ikke noe som gjør at de skiller seg ut i moteindustrien. Men det gjør til gjengjeld måten de lanserer nye produkter og kolleksjoner. Albin Johansson og Max Svärdh har ikke som mål å lage kolleksjoner etter årstid som de fleste motemerkene ellers pleier å gjøre. Verden i dag utvikler seg utrolig raskt og det hele går så fort, noe som selvfølgelig også er tilfellet i moteverden. Derfor lar Axel Arigato deg utforske og kjøpe deres nylig lanserte produkter fortløpende og ikke på en gang som tilfellet er med en kolleksjon. Dette konsepter kaller de «Drop of the Week»,– eller «ukens lansering» om du foretrekker det – som innebærer at klær, sko og tilbehør alltid er designet i henhold til de nyeste, duggfriske motetrendene.

De tjener en type interesse som følger en kulturell kadens, i stedet for en industri. Med dette skiller de seg ut i mengden, og appellerer ved å være en positiv plattform for alle. Nå får du Axel Arigato også i Norge, ved å handle på Miinto.


Den tidløse bomberjakken


Bomberjakken går aldri ut av mote, og det med god grunn. Den er tidløs, og passer like fint uavhengig av kjønn. Bomberjakkene til Axel Arigato får du i flere forskjellige farger, både med og uten stilige detaljer. Noen av de får du med et brodert fly og adressen til flaggskipet til Axel Arigato i London. Felles for dem alle er at de er laget av ull, og ullblandinger. Med de klassiske knappene som enkelt kjennetegner bomberjakken, samt lommer som gjør det enkelt å oppbevare det du måtte ønske å ha med deg.

Disse bomberjakkene kan brukes som helårsjakker, på kjølige sommerkvelder og på kalde vinterdager. Det tidløse designet, og den fantastiske kvaliteten, gjør at dette er en jakke du har glede av i årevis.


Axel Arigato for både menn og kvinner


At Axel Arigato har et bredt utvalg av sko, klær og tilbehør for både menn og kvinner, gjør at du kan finne alt du trenger på et og samme sted. Hos Miinto er vi opptatt av mangfold, og dette er noe som samsvarer med Axel Arigato sitt sortiment. Utvalget du finner på denne siden er nesten ubegrenset, og gjør det enkelt for enhver mann og kvinne å kle seg moteriktig. Vi håndplukker partnerne våre, og er opptatt av å kunne tilby noe for alle. Det føler vi virkelig at vi har gjort med dette merket.

Utallige sko å velge mellom, bukser og shorts, t-skjorter, gensere og jakker. Men det stopper ikke der, for her får du i tillegg et bredt utvalg av tilbehør som capser, solbriller og flasker i stilig design. På denne siden kan du oppgradere garderoben din, og si farvel til kleskriser.


Pris og kvalitet i sann forening


Om du er på utkikk etter moteriktige klær hvor pris og kvalitet går hånd i hånd, så er Axel Arigato et naturlig valg. Dette er merket for deg som liker å se bra ut, og som setter standard høyt. Her får du moderne produkter av høy kvalitet i ulike farger og fasonger, som raskt blir dine nye favoritter.

Jakten på ditt nye plagg blir en reise du sent vil glemme, og med et resultat du aldri vil angre på.

Fjern alle filter

Axel Arigato

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.