Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BURBERRY

Burberry-klær er umiddelbart gjenkjennelige, takket være symbolske plagg og varemerkets gjenkjennelige trykk, og de aller fleste har hørt om dette britiske merket. Det er Burberry vi blant annet kan takke for trenchcoaten, og som har gjort at klær og tilbehør med rutete mønster assosieres med eksklusivitet og kvalitet. Grunnleggerens, Thomas Burberrys, enestående øye for stil og design har gjort navnet til et motekraftverk. Britisk presisjon, kvalitet og lidenskap for detaljer kjennetegner spekteret av merkets luksuriøse kolleksjon. Her hos Miinto finner du et stort og flott utvalg av fantastiske design fra det verdensberømte britiske motemerket.

Det de aller fleste assosierer Burberry med, er nok trenchcoat og det velkjente mønsteret deres. De har utformet og produsert eksklusive og luksuriøse klær og tilbehør i mange år, og er kjent for de elegante, moderne og tidløse stilene deres. De klarer å forene klassisk design og estetikk med høy kvalitet og fantastisk komfort, noe som nok er hovedårsaken til at vi simpelthen ikke kan få nok av dette merket.


Elsket over hele verden


Burberry er ikke bare populært i hjemlandet England, hvor de også er leverandør til det britiske hoffet. Det har nemlig oppnådd nærmest legendarisk status over alt i verden med moteriktige og klassiske klær til både menn og kvinner i alle aldre. Før i tiden var målgruppen for det meste de litt eldre, men i dag er målgruppen utrolig bred, og de henvender seg til de som ønsker en klassisk men moderne stil laget med lekre materialer. Her hos oss finner du blant annet vesker, trenchcoater og jakker, og alt er selvfølgelig laget i aller høyeste kvalitet.


Det verdenskjente mønsteret


Det de aller fleste forbinder med Burberry, er nok veske, jakke og trenchcoat med det karakteristiske mønsteret i hvit, rød, svart og sandfarget. Dette mønsteret heter Nova, og ble skapt i 1924 som en detalj på de populære trenchcoatene deres. Senere begynte selskapet å bruke det på langt flere av produktene sine, som for eksempel det utrolig populære skjerfet, i tillegg til på parfyme, vesker, lommebøker, poloer, skjorter, jakker og mye mer. Derfor kan man i dag si at dette mønsteret i dag er synonymt med dette lekre klesmerket.


Mote i mer enn 150 år


I dag er det store engelske merket en selvfølge på alle verdens største og mest berømte catwalker. Det er det selvfølgelig en god grunn til. Helt siden Thomas Burberry åpnet den første butikken i 1856 i Hampshire, har det britiske merket klart å kombinere tradisjoner og trender i både klær og tilbehør på en måte som har gjort at merket i dag står utrolig sterkt og skarpt innenfor moteverdenen. Den aller første intensjonen merket hadde, var å skape og utforme klær til det engelske militæret av slitesterke materialer. Helt siden den gang har merket også levert klær som eventyrere og ekspedisjoner til blant annet Sydpolen og Antarktis har brukt.


Eksepsjonelt design og håndverk som tåler tidens tann


En rekke merker har blitt født i løpet av Burberrys eksistens, men ikke alle har klart seg opp gjennom tidene, slik som Burberry har. Burberry er rundt 150 år gammelt og har vært vitne til skiftende tider og skiftende motetrender i Storbritannia og i verden. Å overleve så lenge er en prestasjon i seg selv og sier mye om merkets dedikasjon og image. Burberrys eksepsjonelle håndverk og bruk av kvalitetsstoff har vært en av grunnene til at dette merket fortsatt har sin popularitet år etter år. I tillegg er de kjent for bruk av innovative teknikker og banebrytende design, samtidig som deres klassiske, men likevel raffinerte estetikk har vært tiltalende for moteentusiaster verden over.


Moderne og tidløst


Det er sjefdesigneren Christopher Bailey som har ansvaret for alle designene av både klær og tilbehør. Han er derfor mannen som gang på gang klarer å kombinere den moderne og rene estetikken med de stolte, originale verdiene og den rotfestede arven. Nettopp det er hva som gjør merket så fantastisk, og også det som gjør at vi er stolte over å kunne tilby antrekk og tilbehør fra dette utsøkte engelske merket. Hvis du mangler ett eller annet som kan piffe opp garderoben din, så kan Burberry alltid levere varen.


Luksuriøst tilbehør fra Burberry


Burberry har en visjon om å tilby et bredt spekter av luksuriøse varer, også når det kommer til nydelig tilbehør. Motemerket har en lekker samling av tilbehør til menn og kvinner som er preget av kunstneriske uttrykk, ikoniske mønstre og deler med eksepsjonelle detaljer. I Miintos utvalg av tilbehør fra Burberry finner du blant annet solbriller, kvalitetsvesker, hodeplagg og mye annet.

Utvid det klassiske antrekket med yndig tilbehør fra Burberry. Gi utseendet ditt et snev av det ikoniske Burberry-mønsteret i form av en veske, et skjerf eller et par overdimensjonerte solbriller. Med lekkert tilbehør fra Burberry blir det enkelt å gi antrekkene dine mer allsidighet, blikkfang og en luksuriøs utstråling!


Britisk perfeksjon til alle anledninger


Hos Burberry finner du alt fra klassiske kontorantrekk til elegante kveldsantrekk. Kolleksjonen til Burberry har noe for enhver anledning. Ønsker du et iøynefallende antrekk som vil skille seg ut i mengden, kan du kombinere en Burberry-skjorte med et par bukser med høy midje, en klassisk trenchcoat og et par stilige Burberry-sko. Til sene kvelder på byen kan en av kolleksjonens mange kjoler slås sammen med et par høyhælte støvletter for det ultimate kveldsantrekket.

I kolleksjonen til menn kan du surfe rundt i et bredt utvalg av skreddersydde formelle skjorter, gensere og sko i merkets ikoniske rutete design. Gå for en Burberry-skjorte med merkets gjenkjennelige mønster og kombiner det med et par dressbukser og lakksko for en dag på kontoret. Bli forelsket i de mest ettertraktede Burberry-klærne for kvinner og menn her hos Miinto.


Et etisk motemerke


Burberry er kjent for sitt engasjement for bærekraft og etisk praksis i moteindustrien. De bruker miljøvennlige materialer, miljøsertifiserte skinnprodusenter og har klare mål for å redusere utslipp, farlige kjemikalier og vannbruk i produksjonen av varer.

Hos Miinto arbeider vi målrettet etter to hovedmål. Det ene er å hjelpe våre samarbeidspartnere med å lykkes, og det andre handler om å bidra til en praksis innen moteindustrien som reduserer overproduksjon. For å oppnå begge målene tilbyr vi hos oss et bredt utvalg av varer fra et hav av samarbeidspartnere, slik at de får solgt unna varer som de allerede har på lager. Istedenfor å kreve at motehusene skal produsere nye varer, knytter vi våre kunder til varer som allerede er tilgjengelige. Når du handler fra Burberry gjør du derfor ikke bare et kjøp som er etisk forsvarlig, men du hjelper oss også et viktig steg på veien mot en mindre miljøskadelig moteindustri.

Fjern alle filter

Burberry

Side 1 Av 10