Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Cole Haan

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

COLE HAAN

Cole Haan har eksistert siden 1928, og ble grunnlagt av Trafton Cole og Eddie Haan. Skomerket ble grunnlagt med en visjon om å designe og produsere kvalitetsprodukter som var komfortable og slitesterke. Det er selvsagt noe som kjennetegner merket også den dag i dag, og sko fra dette merket er laget av de aller fineste materialene for best mulig komfort og for en stil som varer.

Cole Hann designer mange forskjellige typer sko. Hvis du er på utkikk etter et par sko du kan gjøre et godt og langvarig førsteinntrykk med, så behøver du ærlig talt ikke å lete lenger. Med tidløse design som «loafers» og «oxfords», håndlagd i det fineste skinn og med klassiske uttrykk, er dressko fra dette merket den typen sko som virkelig er med på å definere en mann.


Sko som fremhever dressen


Man kan si mye om en mann bare ved å se på skoene hans. Det er en klisje, men ikke desto mindre sant. Mange menn tenker ikke over hvilket inntrykk man gir andre mennesker, og fokuserer mest på at skoene skal være billige eller behagelige, og helst begge deler. Selvfølgelig skal jo skoene være behagelige – hvis de ikke er det, så er det altså snakk om dårlige sko, eller sko som føttene dine ikke har formen til å gå med.

Med sko fra Cole Haan derimot, får du både komfort og kvalitet, i tillegg til uovertruffen design. Ta for eksempel på deg et par svarte dressko og skap et klassisk utseende som vil komplementere ethvert antrekk. Gli kanskje ned i et par cognacfargede sko for en mer moderne stil, og et utseende som helt sikkert vil piffe opp enhver dress.


Vær klar til kulden


Man kan selvsagt ikke gå i dressko hele tiden – i hvert fall ikke her opp i Norge – så når det blir litt kjøligere kan man jo velge et par boots. Boots er en veldig enkel måte å holde seg varm på føttene på, og i tillegg er det en enkel måte å se skikkelig stilig ut. Det er bare å sette i gang og ta en nærmere kikk på utvalget vi har her av sko fra Cole Haan, og velg et par som gir deg selvtillit og som simpelthen roper stil og klasse. Dessuten får du støvler som har en uovertruffen komfort fra den aller første gangen du tar de på deg, og en holdbarhet som sørger for at du har et par gode sko i mange år fremover.


Avslappet med stil


Når det er helg og tid for å slappe litt av, med kanskje en litt mer avslappet stil, så er det bare å ta på seg et par sneakers eller «slip-ons». Disse tilbakelente skoene gir deg en glidende overgang mellom avslappet forretningsmann til avslappet middag med vennene eller kona. Det er slike sko som er en absolutt nødvendighet når man skal slappe av, men også gjerne vil gi antrekket litt ekstra stil og klasse. Cole Haan gjør det enkelt å være stilig hver eneste dag, så ta en nærmere kikk på det gode sortimentet av sko fra det amerikanske merket her på siden. Vi kan nesten garantere at det er et par som passer perfekt til deg her inne.

Fjern alle filter

Cole Haan

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.