Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

MISS JUNE

Miss June vil gjerne invitere deg med på en reise for å oppdage verden på ny med klær fra de vakre kolleksjonene deres. Hvis du er på jakt etter en sommerkjole, strandkjole eller en helt annen kjole, så kan du finne en flott modell i det gode sortimentet her hos Miinto. Merket er kjent for å blande farger, trykk og eldgamle teknikker, og kjolen er full av paljetter, broderi, perler og flagrende materialer.

Det hele startet med en reise til India og et møte med en lokal håndverker. Ideen om et boho chic klesmerke eksisterte allerede, men ideen begynte nå å bli mer håndfast. Til nå har merket Miss June eksistert i snart 20 år, og har alltid sørget for at vi oppdager, utvikler og utbrer sigøynerånden vår. Kolleksjonene består av lette sommerkjoler og strandkjoler, og merket er kjent for å blande farger, ulike trykk og for å benytte seg av gamle teknikker.


Reis med Miss June


Når man tar kolleksjoner fra dette merket i nærmere øyesyn, så drar man på en verdensomspennende reise. Her vil man møte elegante detaljer, eksotiske broderi, etniske trykk og maxikjoler inspirert av sigøynerkulturen. Er det kanskje på tide å piffe opp garderoben din med litt eventyr? Eller er det kanskje på tide med noen fargerike påvirkninger fra andre kulturer blant buksene og blusene dine? Det kan også være en god idé å kikke nærmere på kolleksjonene fra Miss June når du skal på ferie.

For vi vet selv hvor fantastisk deilig det er å slentre langs stranda i en lekker sommerkjole fra dette merket. Designene er dessuten så allsidige og chic, at de også passer perfekt når du skal ut og spise på restaurant, eller skinne litt ekstra på dansegulvet. Uansett, så er det en ting som er helt sikkert, og det er at garderoben din får reise på et eksotisk eventyr med Miss June.


Hold fast på sommeren


Miss June er skapt for sommeren, og designerne bak merket elsker sommeren. Noe som merkes på de flotte kreasjonene. Vi elsker også solrike dager når tempoet er lavt, og man ikke har noen bekymringer. Det er på disse dagene man føler seg ekstra fri til å gjøre akkurat det man har lyst til å gjøre, og være seg selv fullt og helt. Med en flott sommerkjole fra dette merket, får man virkelig et avslappet og fritt utseende som bare forsterker den deilige sommerfølelsen. Når du kjøper en kjole fra Miss June, så er den likevel ikke forbeholdt sol, sommer og strand. Mange av de flotte modellene kan kombineres på utallige måter, som for eksempel med et par stramme jeans eller en flott dongerijakke. På den måten får du mulighet til å holde fast på sommeren litt lenger.MER INSPIRASJON TIL DAME:

Bluser

Kjoler

Sandaler

Solbriller

Sommerkjoler

Fjern alle filter

Miss June

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.