Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Dame Undertøy BH
Tilbake

Undertøy til dame

En god og velsittende BH er kvinnens beste venn. Her finner du et bredt utvalg av modeller, fra push-up-bh med fyll, til blonde-bh uten fyll. De kommer selvfølgelig i alle mulige størrelser, farger og materialer. Gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og finn den som oppfyller behovene dine.

Hvis du leter etter en lekker og behagelig BH som sitter godt og holder på formene, så har du kommet til det helt riktige stedet. Her finner du et bredt utvalg av stiler og modeller til enhver anledning. Alt fra en lekker blonde-bh i kulørte design til nøytrale i svart eller hudfarget som sitter perfekt under klærne. Til tross for at de varierer mye i stil, så har de alle den gode kvaliteten til felles. Materialutvalget er stort, og du finner helt sikkert en BH som får deg til å føle deg komfortabel og lekker fra innerst til ytterst.

Fra push-up bh til blonde bh uten bøyle

Uansett om det skal være en forførende blonde bh, «minimizer» eller en lekker push-up-bh, så finner du et stort utvalg av kvalitetsundertøy her hos oss. Du finner også BH-er i små og store størrelser, både med og uten bøyle. Utvalget er så stort, for vi vet at en BH ikke bare er en BH. Den kan være en som passer til sport og fritid, eller en når du skal være ekstra sexy. Du finner også fantastiske stroppløse modeller som passer perfekt til alt fra galla til topper, og elegante luksusmodeller som kan gi deg en enestående og slank silhuett.

Finn den riktige størrelsen

Det er viktig å finne den helt riktige størrelsen hvis man vil ha den beste støtten og komforten man kan få gjennom hele dagen. Dessverre er det alt for mange jenter og damer som går rundt med feil størrelse, noe som resulterer i at BH-en ikke gjør jobben sin. Du kjenner kanskje følelsen av en gnagende og irriterende bøyle som du ikke kan vente med å få av deg med en gang du kommer hjem. Hvis du kjenner til det, så bør du lese litt videre her, hvor vi avmystifiserer hvordan den riktige størrelsen bør sitte. For det første er det viktig at du tar høyde for både skål og omkrets for å sikre deg selv den beste støtten. Omkretsen skal verken være for stram eller for løs. Som tommelfingerregel skal du enkelt kunne få to fingre mellom huden og selve BH-en din. Her er det viktig at du selv tar utgangspunkt i den ytterste hekten, siden de innerste hektene først bør tas i bruk i takt med at BH-en din utvider seg. For det andre, så er det viktig at den sitter rundt hele brystet. Den må ikke være for løs, for så risikerer du at du får et gap mellom brystet og skålen.POPULÆRE UNDERTØYSMERKER:

Björn Borg

Calvin Klein

Ganni

Kari Traa

Sloggi

Triumph

Filter

262 resultater