Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

HVITE BLAZERE

Hos Miinto ønsker vi å gjøre handleopplevelsen din så behagelig som mulig og derfor har vi samlet alle våre hvite blazere på én side. En blazer er det perfekte signaturplagget alle garderober burde ha, og når du velger å gå til anskaffelse av nettopp en hvit, vil du automatisk få med det lille ekstra som kan heve et hvilket som helst antrekk. På siden vil du se at det finnes noe for alle og enhver. Her er sjansen stor for at også du vil finne den perfekte hvite blazeren for akkurat deg. 


Den hvite blazeren er perfekt for alle sesonger


Mange tenker kanskje at lyse plagg egner seg best på våren og om sommeren, men her vil vi argumentere for at en hvit blazer også er perfekt for de mørke vintermånedene. For er det noe vi trenger under de mørkeste, kaldeste dagenen, så er det vissheten om at lysere tider er på vei. Hvordan kan en hvit blazer sørge for dette, tenker du kanskje? Det kan knyttes mange positive minner til et plagg, så hvis blazeren vekker minner om sene sommerkvelder som aldri tok slutt, morsomme fester hvor du følte deg som best eller fra den gangen du spiste på den lokale tavernaen under en ferietur til en idyllisk gresk øy og ønsket å sjarmere de lokale grekerne med det fineste plagget du hadde pakket med, så vil den gode følelsen du hadde da, alltid følge med når du tar på deg blazeren igjen. En blazer er det perfekte plagg å kaste over alle slags antrekk, og effekten den gir er at du plutselig vil se mer sammensatt og stilig ut. At den er funksjonell, men også ekstremt stilfull, gjør den til et allsidig plagg ingen burde være foruten. Den kan styles med kjoler, jeans, skjørt, skjorter, T-skjorter, strikkegensere, dressbukser… det er kun fantasien som setter grenser.  


God kvalitet og godt design


Våre merker er en nøye sammensatt samling av hva vi i Miinto anser som det beste på markedet. Her finnes noe for alle budsjett, felles for alle er upåklagelig kvalitet og fantastisk design. På siden vil du finne blazere med en tidløs, helt klassisk utforming, uten alt for mange detaljer, til hvite blazere med morsomme, litt utradisjonelle detaljer eller mønster. Ser du etter en blazer du like mye kan bruke på kontoret som til hverdags, vil en figursydd blazer med rene linjer være helt perfekt. Skal den først og fremst brukes til festlige anledninger, er det større rom for å leke med snitt og materiale. Her vil detaljer som store gullknapper, et romantisk overdimensjonert blomstermønster eller en løsere passform være veien å gå. Uansett hvilken beslutning du ender opp med å ta, er vi i Miinto opptatt av at du blir fornøyd med kjøpene dine. Når du handler hos oss, kan du derfor alltid returnere varer innenfor 14 dager og få pengene tilbake om du angrer på kjøpet ditt. Handler du for over 499 kr, får du også gratis frakt. Vi håper du finner noe du liker. 

Fjern alle filter

Hvit

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.