Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

BRUNE BUKSER

Er du på utkikk etter noen nye bukser? Brune bukser oser av myk eleganse og her på siden finner du alle våre brune kvinnebukser, som vi hos Miinto er stolte over å kunne tilby kundene våre. Du vil raskt se at det finnes noe for alle stilpreferanser og budsjett, noe alle våre fantastiske merker sørger for. Fellesnevnerene for alle de merkene vi har valgt å ha her hos Miinto er god kvalitet og godt design. Her på siden vil du finne brune bukser som passer til alle anledninger, så alt du behøver å gjøre er å finne ut av hvilken bukse du har behov for. Andre ting du kan spørre deg selv om er hvilken passform du føler deg mest komfortabel i, hvilke materialer du liker best å gå i, samt hvilken nyanse av brun du dras mest mot. Når du har tenkt litt over disse tingene, så vil jakten på din nye favorittbukse bli mye enklere. 


Brune bukser kan brukes til alt 


En bukses passform og utseende kan variere stort. Noen foretrekker at buksene har høyt liv, som er med på å gi støtte til magen og fremhever midjen, mens andre vil at den skal stoppe ved hoftene eller like under navlen. En gulvlang bukse vil være med på å gi antrekket ditt et elegant utseende og passer perfekt sammen med sko som har litt hæl. Bukser som stopper ved ankelen vil gjøre at du ser mer sportslig ut – slike bukser har jo en litt mer hverdagslig stil over seg. Dette er noe av det som gjør de til det perfekte basisplagget i garderoben. Hvilken passform som passer deg best, avhenger av flere faktorer, så her er det bare å prøve seg frem. En bukse med høyt liv og vide ben er perfekt å bruke på kontoret, hvor du skal se profesjonell ut. Men den vil også fungere kjempebra til fest, hvor du kan style den med en pen topp eller en flott jakke for å få det perfekte festantrekket. Uansett hvilken fasong du ender opp med å velge, vil et par brune bukser være et supert tilskudd til garderoben.


God kvalitet og stor variasjon


Vårt utvalg av brune bukser er stort og består av mange forskjellige merker, kjent for god kvalitet og godt design. Flere av buksene har flotte detaljer som spennende mønster, knyting i livet, en leken passform eller sømdetaljer som skaper blikkfang. Bruker du dine nye brune bukser sammen med en sort skinnjakke, da vil antrekket som helhet bli litt mer unikt, mens om man kombinerer med en løs bluse i et lett materiale, da blir det straks et litt mer romantisk preg over det hele. Kombinerer du buksene med en flott strikkegenser er du klar til å møte høsten på en stilfull måte. Hvordan du kan style buksene er det kun fantasien som setter grenser for. Vi er opptatt av at du blir fornøyd med kjøpene dine og vil derfor gjøre vårt ytterste for at dette skjer. Når du handler her på Miinto, kan du derfor alltid returnere varer innenfor 14 dager og få pengene tilbake, hvis du skulle angre på kjøpet ditt. Handler du for over 499 kr, får du også gratis frakt.

Fjern alle filter

Brun

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.