Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Klokkereimer til dame

Den remmen som sørger for at klokka sitter på håndleddet ditt er viktigere enn du tror. Uten den ville klokken din selvfølgelig ikke sitte særlig godt fast, men klokkeremmer er også en viktig del av klokkens samlede stil. Her på siden har vi et stort utvalg av klokkeremmer, og uansett om du leter etter en skinnrem, gummirem eller metallrem, så kan du finne det her.

En ny klokkerem kan gi den gamle klokka di et nytt og annerledes utseende, og få deg til å bli forelsket i den på nytt. Klokkeremmer er selvfølgelig også mye billigere enn en ny klokke, og gir deg dermed gode muligheter til å få den gamle klokken til å se flunkende ny ut igjen.

Skinnrem

En skinnrem er veldig populær på grunn av allsidigheten. De brukes ofte til mer formelle antrekk som dress, skjorte og slips, men ser også fantastisk ut når man gjerne vil ha en mer hverdagslig og avslappet stil. En skinnrem kan dessuten være laget av mange forskjellige kvaliteter, som for eksempel kunstig skinn til førsteklasses vegetabilsk garvet skinn. Og selvfølgelig vil prisnivået generelt følge kvaliteten på skinnet. Skinn er allsidig, men det er en ting man bør huske på. Skinn og vann går ikke så godt sammen. Hvis du har tenkt å ha klokken på der det er vann, så er det nok bedre å gå etter en annen type klokkerem. Prøv for eksempel en metall- eller gummirem, slik at du ikke behøver å bekymre deg for om klokkeremmen blir ødelagt.

Gummirem

En gummirem gir klokken din er et mer avslappet utseende, og er en glimrende måte å ha klokken på når du svømmer eller gjør noe annet som involverer mye vann eller svette. Disse remmene er også billige, så hvis du vil kjøpe en allsidig klokke som du kan ha på til enhver anledning, er en klokke med gummirem et supert alternativ. Du kan også velge å kjøpe en «vannsikker» klokke med skinnrem, og deretter kjøpe en ekstra gummirem til de mer aktive dagene.

Metallrem

En klokke med metallrem er et godt valg til de aller fleste anledningene. Men vær oppmerksom på at det er noen som insisterer på at man ikke skal bruke en metallrem sammen med en dress. Om du velger å høre på motepolitiet eller ikke, er selvfølgelig opp til deg. Det viktigste er at du er fornøyd med den stilen og det antrekket du har. Det finnes mange forskjellige typer metallreimer, alt fra rustfritt stål til titan, aluminium og ekte gull. Igjen handler det om pris og personlige preferanser. De aller fleste metallremmene bruker ledd som kan fjernes slik at remmen passer perfekt. En slik klokkerem gir en både solid og kraftig stil, og er uten tvil en klokkerem du kommer til å få glede av i mange år fremover. Vi anbefaler å få din lokale gullsmed til å fjerne leddene for å unngå mulige skader på remmen.

Filter

27 resultater

  • 1
  • 1