Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Piratbukser til dame

En piratbukse er en smal bukse med ben som går til under knærne. Disse er også kjent som knebukser eller capribukser, og de er et must i sommergarderoben. Uansett om du skal på jobb, på tur i marka eller på fest, finner du garantert en modell som passer her hos oss.

Knebukser i ulike varianter

Vi har piratbukser i et hav av ulike varianter, design og materialer. Her finner du blant annet trange og løse modeller i olastoff. Disse gir deg en røff, men moteriktig stil. Vi har også knebukser i knallfarger som rødt, rosa og med stilige print for dem som ønsker å skille seg ut, samt mer nøytrale varianter i jordfarger, hvitt og svart. I tillegg til de klassiske knebuksene, har vi også ankelbukser som går til rett over anklene.

Uendelige stylingmuligheter

Noe av det vi elsker mest med piratbukser er at de faktisk kan styles i det uendelige. Kombiner en jeans-variant med et par hvite sneakers og en olajakke for å skape et avslappet, stilig uttrykk, eller du kan bruke et par høye hæler og en blazer med et par beige, feminine bukser. Modeller med ulike print passer perfekt sammen med en ensfarget, tidløs overdel. Hvilke looks kan du skape med nye piratbukser og det du allerede har fra før i din garderobe?OPPDAG KLÆR OG TILBEHØR FRA POPULÆRE BRANDS SOM:

By Malina

Ganni

Holzweiler

Maud

Samsøe & Samsøe

Filter

126 resultater

  • 1
  • 2
  • 1
  • 2