Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

HVITE T-SKJORTER

Mangler du et basisplagg i garderoben din, som du alltid kan ha på deg uansett vær og anledning? Da er en hvit T-skjorte det perfekte valget for deg. Her på siden kan du finne et av hvite T-skjorter fra nåtidens mest kjente motemerker. Uansett om du liker T-skjorten din helt nøytral eller elsker å ha morsomme fargedetaljer på den, så kan du finne dette her. Bruk T-skjorten når du skal på fest eller når du skal ha en avslappende helg på hytta. Mulighetene er mange. Utforsk vårt brede utvalg av hvite T-skjorter fra merker som Moschino, Arnie Says, Tommy Hilfiger, Versace, Balmain, Isabel Marant, Han Kjøbenhavn og mange flere. Hvilken T-skjorte faller du for? 


Hvite T-skjorter ble opprinnelig brukt i militæret 


Disse hvite T-skjortene ble brukt av soldater i militæret på starten av 1900-tallet og ble et standardplagg for soldater under andre verdenskrig. De ble dog for alvor populære på 1950-tallet da skuespillere som James Dean og Marlon Brandon brukte de i filmene de spilte i. Her ble blusene ofte brukt sammen med en slitt jeans, noe som tilførte en viss råhet til antrekket. I dag blir de brukt av kvinner og menn over hele verden. Kjente personer som Kendall Jennar blir gang på gang sett i en hvit T-skjorte. Du kan bruke den sammen med et tettsittende blyantskjørt for en elegant og klassisk stil. 


Anvendelige, behagelige og stilsikre 


Det fantastiske med disse T-skjortene, er at de er anvendelige, behagelige og stilsikre. Dersom du ønsker å vise frem personligheten din, kan du for eksempel gå for en hvit T-skjorte med en morsom fargenyanse eller en logo. På den måten gir du en ny vri på den ellers klassiske varianten. Hvis du liker et enkelt og avslappet uttrykk, er det bare å gå for en av disse T-skjortene i et behagelig bomullsmateriale. Bruk den sammen med et dongeriskjørt eller et par linbukser. 


Mange kombinasjonsmuligheter 


Med en hvit T-skjorte kan du skape mange forskjellige antrekk. Om høsten kan du for eksempel velge en hvit, strikket T-skjorte og kombinere den med et semsket skinnskjørt. Bruk et par brune, knehøye støvler til. Da har du et klassisk 70-talls-utseende som er en sikker vinner gang på gang. Hvis du liker at T-skjortene dine er luftige og lette, kan du velge deg en T-skjorte som er litt stor i størrelsen. Vil du derimot ha en som er tettsittende, kan du selvsagt også gå for dette. 

Bruk en hvit T-skjorte med et morsomt og iøynefallende trykk på. Dette gir et ekstra lag av personlighet og stil til antrekket ditt. Liker du en klassisk maritim stil, hva da med å kjøpe en T-skjorte med blå eller svarte striper. Elsker du polkaprikker? Det kan du også gå for. Bruk en slik T-skjorte sammen med et A-line-skjørt for en morsom 50-talls-stil. Når du handler varer hos Miinto, får du alltid gratis frakt på kjøp av varer over 499 kr. Hvis du er i tvil om et kjøp du har gjort, kan du alltid returnere varen innenfor 14 dager og få pengene tilbake. 

Fjern alle filter

Hvit

Side 1 Av 26

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.