Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SVARTE T-SKJORTER

Den svarte t-skjorten kan gi deg en edgy hverdagsstil eller være det plagget som du velger å piffe deg opp med på en regnværsdag. 

Med vårt store utvalg av svarte t-skjorter vil du garantert klare å finne en du liker. Enten du skal ha en plane, casual svart t-skjorte uten motiv, eller du skal på fest og vil vise hvilken designer du er dedikert til. Her finner du alt fra Moss Copenhagen og Floyd, til Filippa K, Esprit og Balmain. Med den svarte t-skjorten vil du få en allsidig garderobe og du vil kunne kombinere det med enten skjørt eller bukse. Velg t-skjorte etter anledning, humør, hvordan været er eller hvilken festival du skal på.

Forestill deg at du tar på deg t-skjorten med striper av designeren Karen By Simonsen, og matcher den med et enkelt pennal-skjørt eller den beste olabuksa di - ta på deg den svarte hatten din og møt opp på sommerfesten med det største smilet.


Svarte t-skjorter med gull


Av våre mest populære t-skjorter i svart med gulltrykk på, så har vi Versace Jeans Couture sin T-shirt. Den er røff, autentisk og med en skikkelig bling-faktor. Det store motivet på midten av t-skjorten har en skikkelig wow-effekt når du ankommer festen eller arbeidsplassen. Du viser definitivt omverdenen hvem som er din favorittdesigner med den t-skjorten. Er det derimot Balmain som er din favoritt, kan du finne flere modeller med gulltrykk fra denne designeren. 


Kjør hverdagsstil med en klassisk svart t-skjorte


En svart t-skjorte kan være både classy og gjøre et inntrykk på en og samme tid. Ved å velge en helt enkel, svart t-skjorte uten trykk, kan du vise fram en uanstrengt men elegant hverdagsstil. Her har holdning alt å si, og vi vet at den svært enkle toppen fra By Malene Birger vil være en innertier for denne looken. 


Striper slår aldri feil


Om du eier en svart, stripete t-skjorte, er det alltid best å kombinere den sammen med jeansene dine. Det er en såpass klassisk og solid kombinasjon å gå for et par løse jeans sammen med en stripete, sort t-skjorte. Vi tror denne kombinasjonen også vil passe bra med en skinnjakke og et par høye hæler. 


Symbolikken i den svarte fargen


Fargen svart er en svært allsidig farge og sannsynligvis den mest brukte fargen i grafisk design. Og ettersom svart generelt er forbundet med eksklusivitet, kraft og eleganse vil du alltid kunne gjøre en entre i et rom med en t-skjorte i denne fargen.

Om vi skal gå dypere inn i den svarte fargen og hva den symboliserer, så vet vi allerede at svart oser seksualitet, eleganse, dybde og stil. Men den svarte t-skjorten er også perfekt å bruke for å formidle en følelse av luksus. Kombinert med gull, sølv eller for eksempel den kongelige fargen lilla, så vil du gi et uttrykk som formidler både eksklusivitet og prestisje. Husk også at du kan kombinere den svarte t-skjorten med andre kraftige farger som rød eller oransje for å gi et slagkraftig og spennende uttrykk. 

Fjern alle filter

Svart

Side 1 Av 16

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.