SUMMER SALE - SPAR OPPTIL 60% | Fri frakt ved kjøp over 499,-

SPAR OPPTIL 60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Ullgensere til dame

Når man snakker om nødvendige plagg, så er en ullgenser helt klart et av dem. Når vinteren i Norge er på sitt kaldeste, så er det ingenting som er bedre enn å ta på seg en varm genser og lese en bok foran peisen på hytta.

Det er jo selvfølgelig ikke alle som har en hytte, og man behøver ikke å sitte foran peisen for å få fullt utbytte av en ullgenser. Den er en nødvendighet under vinterjakka og høstjakka, og kan også brukes om sommeren når det blir kjølig om kvelden. Når man først sitter utenfor i godt selskap, så er det kjedelig å bryte opp, og da kan for eksempel en oversized ullgenser fungere helt perfekt.

Mange forskjellige typer

En ullgenser er ikke bare praktisk. Den er også en del av motebildet for tiden. Når høsten kommer, så kan du være helt sikker på å være moteriktig kledd på i for eksempel en oversized ullgenser, jeans og sneakers. Dette antrekket fungerer like bra på turer i skogen mens bladene faller ned fra trærne, som når du skal hygge deg ute med venninnene på byen. Det er et allsidig plagg, og det kommer i utallige design og farger. Men det aller viktigste er jo selvfølgelig at ullgenseren er varm. Det er dens viktigste funksjon, og de lages i flere forskjellige ulltyper.

Vi i norge er bortskjemte med fantastiske produsenter av gode og varme ullgensere, og vi har lang erfaring med å bruke ull fra gode norske sauer. Merinoull er også en populær ulltype, og det samme kan selvfølgelig sis om angoraull. Det hele handler om pris og kvalitet, men man behøver ikke å blakke seg for å få ordentlig kvalitet. her hos Miinto har vi et stort og bredt utvalg av både klassiske og ensfargede ullgensere, modeller med forskjellige farger, trykk og mønstre, og med eller uten krage. En ullgenser går til det aller meste, og kan kombineres på kryss og tvers akkurat som du liker. Det er med andre ord bare fantasien som setter grenser.

Finn den som er perfekt til deg

Med et så stort utvalg som du finner her hos oss, så er det viktig at du finner den helt riktige genseren. Og da er det viktig å tenke over hvilken ulltype og ullblanding du skal ha. Noen ganger kan gensere av rent ull begynne å nuppe litt, så det kan faktisk være en fordel å velge en ullgenser som er blandet litt med syntetisk stoff. Men det hele er selvfølgelig smak og behag, og du skal velge den som er mest behagelig for deg, og som dekker dine behov. For en ullgenser er ikke bare en varm genser. De fås i mange forskjellige varianter og stiler, ikke minst til forskjellige behov. De behøver ikke å være store og tykke, men også tynne og stramme.

Denne typen passer spesielt godt til de som skal være aktive utendørs i kulda, og som har behov for stramme klær samtidig som de gir perfekt bevegelsesfrihet. Den typen ullgenser finner du selvfølgelig også her.

Funksjonell og moteriktig

Alle de største og mest populære motehusene har nå flere forskjellige ullgensere i kolleksjonene sine. Og det er spesielt de skandinaviske designerne som står bak, med elegante og stilrene ullgensere som passer til alle anledninger. Plagget har alltid vært en nødvendighet i Norge, og nå er det dessuten på mote. Det er en kombinasjon vi liker!KJØP ULLGENSERE FRA POPULÆRE MERKER SOM:

Ganni

Gestuz

Maud

Samsøe & Samsøe

Second Female

Filter
Priser i no  NOK
Salg   Premium brands  

542 resultater

  • 1
  • 2
  • 6
  • 1
  • 2
  • 6