Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Ullundertøy til dame

Føl deg tilpass og komfortabel hele dagen i stilsikkert ullundertøy av høy kvalitet. skikkelig ullundertøy gir deg den nødvendige komforten du leter etter, uansett om du skal ut på byen, er hjemme og slapper av eller tilbringer mange timer på jobben. Her finner du ullundertøy som er designet slik at du føler deg varm og tilpass i alle livets situasjoner.

Når man skal velge ullundertøy, så er det viktig at kvaliteten er god. Det finnes mange ulltyper, og en av de mest populære typene er merinoull. Når du har funnet undertøy med den helt riktige sammensetningen av merinoull og andre materialer, sørger dette for at du kan bevege deg fritt og føle maksimal komfort hele dagen lang. Godt ullendertøy skal dessuten ha en god og behagelig passform som gjerne strekker seg og følger kroppens bevegelser.

Fordeler ved ullundertøy

Mange tror at man bare kan bruke ullundertøy om vinteren, eller når det er kaldt. Men virkeligheten er annerledes, og lekkert ullundertøy kan holde deg varm og tørr hele året rundt. Hvis du for eksempel har litt problemer på de nedre regionene på kroppen, så er ull det helt perfekte materialet, slik at du kan holde deg varm. Ull har dessuten en spesiell evne til å regulere kroppens temperatur. Dette gjør at kroppen holder seg på 37 grader uansett om det er kaldt eller varmt utenfor. Hvis det blir skikkelig kaldt, eller hvis du oppholder deg mye utendørs, så finnes det flere aktive ullundertøysmodeller som hjelper deg med å holde varmen.

En annen stor fordel vel ull er at det har en selvrensende effekt. Det betyr at du ikke behøver å vaske det så ofte, og på den måten skåne miljøet. som oftest er det nok å bare henge ullundertøy utenfor i vinden, og så er det friskt og klart til bruk igjen. Men hvis du har fått flekker på ullundertøyet, så skal man jo selvfølgelig vakse det. Og et av de mest stilte spørsmålene er hvordan man best vasker ullundertøy. Det er selvfølgelig avhengig av undertøyet, fordi det finnes så mange forskjellige ulltyper og sammensetninger med andre materialer. Derfor bør du alltid ta en nærmere titt på vaskeanvisingen på innsiden av klærne, og følge dem. For når man først har fått seg lekkert ullundertøy, så har man jo selvfølgelig lyst til at det skal vare så lenge som mulig.

Stort og bredt utvalg

Hos oss finner du et stort utvalg av ullundertøy. Du kan for eksempel finne lange og korte ullunderbukser, både langermede og kortermede undertrøyer til menn og kvinner. Dessuten er det ullundertøy som er mest beregnet til sport, mens andre er perfekte til hverdagsbruk. Det er med andre ord ullundertøy for de fleste, uansett kjønn, størrelse, alder eller smak her hos oss.KJØP ULLUNDERTØY FRA POPULÆRE MERKER SOM:

Devold

Johaug

Jotunheim

Kari Traa

Filter

135 resultater

  • 1
  • 2
  • 1
  • 2