Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VESKER FRA GIVENCHY

Fra elegante egyptinspirerte modeller til metallpregede vesker, tilfører Givenchy-vesker en ekstra aura til ethvert antrekk. Veskene kan være subtile, sofistikerte, dristige og prangende, men uansett modell så har vesker fra dette ikoniske motemerket opparbeidet seg en rettmessig plass i mote og popkultur. Her kan du forelske deg i smidig italiensk skinn og abstrakte motiver, eller la deg bedåre av luksuriøs dongeri og teksturert svart skinn.


Ikonstatus


Det verdensberømte franske motehuset ble grunnlagt i 1952 av den visjonære designeren Hubert de Givenchy, og vakte først oppmerksomhet med en kolleksjon av eteriske blyantskjørt og delikate bluser. Motehuset var det første første high-merket som designet og skapte luksuriøse klær som var klare til bruk, og Givenchy ble raskt et kjent navn på grunn av sine enestående kreasjoner og berømte kvinnelige muser.

Lauren Bacall, Elizabeth Taylor og Audrey Hepburn var alle kjente eksponenter for designeren, både offentlig og på film. Men det er kanskje Audrey Hepburn de fleste husker best da hun prydet filmlerretet iført et klassisk Givenchy-antrekk i rollen som Sabrina i filmen Breakfast at Tiffany's. 

I løpet av 1970-tallet utvidet det franske motehuset kolleksjonene sine med blant annet smykker og møbeltrekk. Givenchy tiltrakk seg de største designerne, og på midten av 1990-tallet jobbet berømte designere som John Galliano og Alexander McQueen for motegiganten. 

I 2005 ble den italienske motedesigneren Riccardo Tisci kunstnerisk leder for damekolleksjonene. Hans forkjærlighet for gotisk romantisk og futuristisk estetikk ble et stort samtaleemne blant motekritikerne og journalistene, men feminine skuldervesker som Givenchy Antigona og Pandora-vesken beviste at merket fortsatte å levere inspirerende resultater.

I dag tiltrekker luksusmerket kremen av kjendisverdenen med Beyoncé, Kate Moss og Prinsesse Grace av Monaco blant de mest kjente som aktivt ses med couture, vesker og klær fra Givenchy.


Givenchyvesker kan kombineres på mange måter


Sett en Pandora-veske fra Givenchy sammen med et par trange jeans og bikerjakke for en ultimat urban estetikk, eller kombiner en klassisk Antigona, grå veske fra Givenchy, med et asymmetrisk skjørt og noen lekre Givenchy sko.

Givenchy har også elegante tote-bags, eller kanskje helst tøyvesker på norsk, som er perfekte for helger og dager sammen med vennene, og passer perfekt sammen med en klassisk damefrakk i en vakker fargetone og en elegant mønstret kjole med perfekt passform. 


Kvalitet og luksus


Givenchy har æren av å kunne kalle seg et stolt medlem av "Chambre Syndicale de la Haute Couture et du Prêt-à-porter". Tidløs og med fokus på verdien av kvalitet – de moderne kolleksjonene gjenspeiler dette etoset. Delikate farger dominerer merkets tilbehør, og elegante og vakre Givenchy-vesker er en nødvendighet for enhver kvinne og passer til et hvilket som helst antrekk. Veskene er produsert av de aller beste håndverkerne, og kjennetegnes både av den lett gjenkjennelige logoen og den rene stilen. Givenchy står for kvalitet og luksus og er en pålitelig aktør i moteverdenen. For hvem har tross alt ikke vært forelsket i Audrey Hepburns eller Jackie Onassiss sin stil? Nå kan du selv få litt av denne stilen, for med Givenchy kan du fange essensen av den tidløse stilen fra uforglemmelige ikoner.

Fjern alle filter

Givenchy

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.