Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Yttervest til dame

Det var en tid da yttervest var forbeholdt tømmerhuggere, alpinister og andre utendørsaktive mennesker. Slik er det ikke lenger. I dag er yttervest et klesplagg som alle kan gå med, uansett om det er snakk om en dunvest, boblevest, dongerivest eller en helt annen type vest. En yttervest er allemannseie, og her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg.

Det er alltid deilig når et praktisk klesplagg blir mote. For slik er det nemlig med yttervesten. Hvis du bare er litt moteinteressert, så vet du hva vi snakker om. Klesplagget er noe av det aller mest stilfulle akkurat nå, og det skjønner vi godt. For et antrekk blir betraktelig mer spennende med en yttervest på.

En yttervest til alle

En yttervest kan virkelig redde dagen. Når man ikke helt vet hva man skal ta på seg, så kan man alltid stole på at yttervesten redder dagen. Det kan selvfølgelig være store forskjeller på yttervester, og useriøse merker og billige materialer kan ødelegge selv det flotteste design. Derfor finner du bare yttervester fra noen av de aller største og mest seriøse motemerkene her hos Miinto. Det betyr ikke at du bare finner dyre vester her hos oss, men derimot yttervester i alle mulige prisklasser. Det de alle har til felles er at de er laget av kvalitetsmaterialer og i flotte design. Her finnes det definitivt en modell som passer perfekt til deg og din stil. Du finner yttervester i mange forskjellige modeller og farger, i tillegg til forskjellige materialer. Velg for eksempel en dunvest eller boblevest hvis du skal være mye utendørs når det er kaldt, eller velg en tynnere modell for de varmere månedene.

La humøret bestemme

Noen ganger kan det være vanskelig å bestemme seg. og da er det bare en ting å gjøre, nemlig å la humøret bestemme. Du får en flott hverdagsstil med en klassisk yttervest i svart, spesielt hvis du kombinerer vesten med flotte jeans. Velg gjerne en modell med en viss lengde, slik at du får en moderne boho-chic-stil! Hvis du gjerne vil se flott ut når du skal på afterski, så er det ingenting som slår en fet boblevest utenpå en strikkegenser. Her kan du selvfølgelig velge å være dristig i fargevalget for å fange oppmerksomheten til de rundt deg, eller velge en mer tidløs og klassisk retning med kombinasjoner i enkle farger. Her er det selvsagt du som styrer, og ikke minst humøret ditt! Hvis du virkelig vil gå etter et stilig og moteriktig utseende, så skal du huske på å kombinere yttervesten med personlig tilbehør.

En yttervest fungerer ikke bare som et moteriktig plagg for de aktive. En yttervest passer nemlig like godt på en forretningskvinne som på en aktiv skigåer. Det hele handler om hvordan man velger klær som passer til vesten, og selvsagt hvilket tilbehør man har til. I tillegg betyr også hvilken modell man velger en hel del. Her hos Miinto finner du mange varianter og design, slik at du lettere kan finne en som passer perfekt til deg og din stil.OPPDAG MER YTTERTØY TIL DAME:

Anorakker

Blazere

Boblejakker

Dunjakker

Kåper

Parkas

Regnjakker

Skinnjakker

Filter

61 resultater

  • 1
  • 1