SUMMER SALE - SPAR OPPTIL 60% | Fri frakt ved kjøp over 499,-

SPAR OPPTIL 60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Julebord: Festantrekk og julekjoler (377)

På jakt etter den perfekte julebordkjolen? Hvert år står vi overfor det samme dilemmaet når julebordsesongen nærmer seg. Skal det bli den lille sorte? Blir det paljetter og glitter i år? Eller kanskje en elegant fløyelskjole?

Har du lyst til å virkelig stråle på julebordet? Og har du allerede begynt å lete etter klær til årets juleselskap eller nyttårsfeiring? Hvert år går vi på jakt etter raffinerte kjoler, og det er spesielt om høsten at jakten starter. Butikkene er fylt med vakre kjoler på de mange stativene, og noen trender er klarere og mer tydelige enn andre. Og noen er evige klassikere. Vi har derfor valgt å fokusere på noen av de største trendene blant julebordkjoler, og her kan du finne alt fra den lille sorte og fløyelskjoler til glitrende paljettkjoler og statement-kjoler med puffermer.

Den lille sorte

De aller fleste har en i garderoben. I flere tiår har den vært en sikker vinner når kleskrisen dukker opp - og det er den fortsatt i dag. Den lille sorte er en evig klassiker, og mange av våre merkevarer har laget sin super chic versjon av denne fantastiske og evig moderne kjolen. Den er elsket av mange årsaker, blant annet fordi svart er slankende, men også fordi den tilfører sexappeal! Hvis du ikke har bestemt deg for en julebordkjole enda, så er denne kjolen alltid et godt valg.

Paljettkjoler

Selv om vi virkelig er glade i den slankende svarte fargen, er vi også noen som vil ha litt mer bling. Paljettkjoler har vært populære i flere år, og kan fås i mange forskjellige farger, design og lengder. Og hvis du ønsker å tiltrekke litt mer oppmerksomhet til årets julebord, så er dette et godt alternativ. Hvis du velger paljettkjole, er det ideelt å kombinere med tilbehør som også er litt prangende - du kan like gjerne gå all-in!

Puffermer og statement-kjoler

Dette er en av de store trendene denne sesongen, og motebladene er fulle av flotte versjoner. Det kan være store forskjeller på størrelsene på puffene, og det hele er avhengig av hvor modig du er, og hvor mye du vil skille deg ut. De fås selvfølgelig også i mange forskjellige lengder, farger og passformer, og de populære puffene gir et moderne og grafisk utseende som har vært synlig i motebildet i flere tiår, og denne sesongen er det en av de veldig store «must-haves» igjen!

Skjortekjoler

En annen av sesongens store trender er skjortekjolen, og det er simpelthen så mange fine design å velge mellom! Det er også en god investering å kjøpe en skjortekjole, for den fungerer ikke bare som en fantastisk julebordkjole. Du kan bruke den i hverdagen med støvler, strømpebukser og noen kule øreringer, i tillegg til å style den opp til fest med flotte smykker og en elegant clutch.

Fløyelskjoler

Et antrekk bestående av en vakker fløyelskjole som passer perfekt på kroppen sammen med et par høye hæler, er noe av det flotteste fom finnes. Gå gjerne etter en kjole som går ned til knærne, og med smale, lange ermer. Kombiner den med ankestøvler i semsket skinn, da de kan bidra til å ""forlenge"" bena og skape et perfekt utseende.


FORDI DET ER JUL:

Julegensere

Nyttårskjoler

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

377 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+100.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.