Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VINTAGE FRAKKER TIL DAME

Vintage er i tiden som aldri før, og en vintagegarderobe er derfor en nødvendighet for alle som er opptatt av å holde seg oppdatert på dagens motebilde. Om du så bare skal ha ett plagg i vintage, er en vintagefrakk virkelig en nødvendighet. På denne siden finner du et nydelig utvalg av unike og luksuriøse vintagefrakker i god kvalitet fra verdenskjente designere som Burberry, Prada og Gucci. Stikkordene for disse vintagefrakkene er tidløshet, klasse og eksklusivitet. Et håndplukket utvalg som gir deg det beste av det vintage har å by på, og med det muligheten til å gjøre et skikkelig kupp.


Den klassiske trenchcoaten i vintage


Du har garantert sett den, og helt sikkert hatt lyst på den. Nemlig den klassiske trenchcoaten som lenge har vært svært populær blant både kvinner og menn. Den gode nyheten er at den fremdeles er populær, og at du på denne siden finner et flott utvalg av vintage trenchcoats. Burberry, som er designeren av den opprinnelige trenchcoaten, har flere varianter du her kan velge mellom.

Du får de lange variantene som går ned til anklene, og du får de litt kortere variantene. Alle med nydelige detaljer, som er klassiske for nettopp denne frakken. Det å kjøpe et brukt plagg som dette, gjør det ekstra spesielt. Plagget har en historie som du viderefører, i tillegg til at du gjør miljøet en stor tjeneste ved å gå for gjenbruk.


Vintage er en helt egen stil


Det er ofte enkelt å se med det blotte øyet om et plagg er vintage, og frakkene du finner på denne siden er intet unntak. De tar deg tilbake til en tid hvor den tidløse moten var fremtredende, og det klassiske utseendet sa noe om deg som person. Det at du nå har muligheten til å gjenskape dette, kun ved å sette prikken over i-en med en vintagefrakk, gjør at man enkelt kan fremheve sin stil og det man ønsker å uttrykke på en enkel måte.

Vintagefrakkene du finner på denne siden er i tillegg til å være unike, også svært behagelige å ha på seg. De er lange nok til at du unngår å kjenne den kjølige luften rundt magen og oppover ryggen, og velger du en ekstra stor av frakkene, da slipper du at noe strammer ubehagelig. Det gjør det enkelt å ha en tykk ullgenser under, slik at man samtidig holder seg god og varm.


Unn deg en tidløs vintagefrakk


På denne siden har vi samlet et unikt utvalg av tidløse vintagefrakker, med ulike snitt og farger. Slik blir det enkelt for deg å finne den som passer best for deg og din stil. Kanskje du foretrekker den klassiske beige, eller kanskje en litt mer dristig med farger og mønstre? Du vil uansett finne det her på denne siden.

Med god samvittighet kan du nå sette i gang jakten på din nye vintagefrakk, med viten om at du sparer miljøet, samtidig som du kommer til å ende opp med et plagg for livet. Et plagg som kan brukes til alt, og et plagg du kommer til å få et hav av komplimenter for.

 

 

 

 

 

 

 

 

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.