GRATIS FRAKT OVER 499,- OG GRATIS RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 NOK
Forside Brands 2XU

2XU (12)

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

12 produkter funnet

2XU

2XU er treningsklærne for de som tar kropp og helse på alvor. 2XU Compression kompresjonsklær kan brukes av alt fra eliteidrettsutøvere til folk som står og sitter mye i jobben sin. Mottoet til 2XU er å lage klær som kan øke prestasjonen, men fortsatt være komfortable. De startet i Melbourne, Australia og er nå blant de ledende leverandørene av treningsklær. Flere medaljer i VM, EM og OL er vunnet ikledd klær fra 2XU. Merket bruker den nyeste teknologien, en stadig utvikling av stoffer, nye produksjonsmetoder og design for å lage grensesprengende treningstøy og kompresjonsplagg.

Kompresjon har blitt brukt i over 150 år for restitusjon etter skade eller operasjon. Problemet med eldre kompresjonsplagg er at de har samme strekkstyrke i alle retninger. Kompresjonsteknikken til 2XU er skreddersydd og klærne er laget for å «presse» der de skal for å gi størst effekt.

Plaggene fra 2XU har mange bruksområder:
- før, under og etter enhver fysisk aktivitet
- på arbeidsplassen
- i forbindelse med trening og konkurranse
- for forebygging av skade
- rehabilitering
- på lange reiser
- for raskere restitusjon
- av gravide og eldre for å forebygge åreknuter.

2XU Compression kan gi deg bedre kroppsbeherskelse og raskere restitusjon. Det gjør det mulig å redusere muskelskader ved at muskelmassen er mer «under kontroll» ved trening – dette fører også til redusert muskeltretthet fordi musklene ikke mister like mye energi på grunn av muskelvibrasjoner. 2XU tilbyr blant annet kompresjonstights, topper og kompresjonsstrømper. Kompresjonsplagg fra 2XU finner du her på miinto.

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

80.000+ produkter

Fra mer enn 8000 brands.